Povezane novice

"Danes smo dali knjige na stran" – maturanti na ulicah mest zaplesali četvorko

RTV Slovenija 19.05.2023
Maturanti so opoldne ob spremljavi Straussove melodije znova zaplesali četvorko na ulicah slovenskih mest – od Nove Gorice prek Ljubljane in Maribora do Murske Sobote. Plesali so tudi v tujini. Na ulicah več slovenskih mest in ponekod po Evropi se jih… »

TAKO SE JE DANES ZAVRTELO VEČ TISOČ MATURANTOV: S četvorko so se poslovili od srednje šole (FOTO, VIDEO)

Regional 19.05.2023
Maturanti so ob slovesu od srednješolskih klopi v okviru projekta Plesne zveze Slovenije tradicionalno zaplesali četvorko. Na ulicah več slovenskih mest in ponekod po Evropi se jih je opoldne ob spremljavi Straussove melodije zavrtelo med 18.000 in… »

Maturanti zaplesali in se poslovili od srednješolskih klopi #foto #video

SiolNET 19.05.2023
Maturanti so ob slovesu od srednješolskih klopi v okviru projekta Plesne zveze Slovenije tradicionalno zaplesali četvorko. Na ulicah več slovenskih mest in ponekod po Evropi se jih je opoldne ob spremljavi Straussove melodije zavrtelo med 18 tisoč in… »

Maturanti odplesali enaindvajseto poulično četvorko

Delo 19.05.2023
Ob spremljavi Straussove melodije se je na ulicah slovenskih mest in ponekod po Evropi zavrtelo od 18.000 do 19.000 mladih. Maturantska četvorka na ulicah slovenskih mest že lep čas ne lovi več rekordov, je pa postala nekakšen simboličen zadnji… »

#foto Maturanti odplesali četvorko in se poslovili od srednješolskih klopi

Dnevnik 19.05.2023
Maturanti so danes točno opoldne znova zaplesali četvorko na ulicah slovenskih mest in se tako poslovili od srednješolskih klopi. Ob spremljali Straussove melodije so se zavrteli tudi po nekaterih drugih evropskih mestih. V Ljubljani so četvorko… »

VIDEO: Četvorka v mestu! “Pari vrtijo, vrste naprej, levi kvadrat, promenada ...”

Primorske 19.05.2023
Maturanti so danes točno opoldne znova zaplesali četvorko na ulicah slovenskih mest in se tako poslovili od srednješolskih klopi. PRIMORSKA > V objektiv smo ujeli novogoriške maturante, ki so s plesom četvorke pritegnili pozornost mimoidočih na… »

Točno opoldne bodo maturanti zaplesali v ulični četvorki

Nova 24TV 19.05.2023
Vir: STA Danes točno opoldne bodo maturantje zaplesali četvorko, v številnih mestih bo možno spremljati plesne korake dijakov na Straussove melodije. Ulična četvorka bo potekala v 21 slovenskih mestih. Gre za edinstven evropski projekt, ki preko… »

TRADICIONALNA ČETVORKA: Danes opoldne bodo maturanti zaplesali na ulicah

Regional 19.05.2023
Maturanti bodo danes točno opoldne znova zaplesali četvorko na ulicah slovenskih mest in se tako poslovili od srednješolskih klopi. Ob spremljali Straussove melodije se bodo zavrteli tudi po nekaterih drugih evropskih mestih. V Ljubljani bodo četvorko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem