Povezane novice

Tragično: Na Celjskem v 24 urah dvakrat prižgali sveče

Necenzurirano 19.05.2023
Na celjskih cestah sta včeraj v dveh ločenih prometnih nesrečah ugasnili dve življenji. Včeraj malo pred 18. uro je najprej počilo v semaforiziranem križišču na Ljubljanski cesti v Šentjurju, kjer je po navedbah celjskih policistov 77-letni… »

DVE SMRTNI ŽRTVI NA NAŠIH CESTAH: Verižno in čelno trčenje, policisti preverjajo okoliščine

Regional 19.05.2023
Policisti preverjajo okoliščine dveh smrtnih prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. V četrtek je namreč na Ljubljanski cesti v Šentjurju 77-letni voznik osebnega vozila trčil v vozilo, ustavljeno pri rdeči luči pred križiščem… »

V trčenjih v Šentjurju in pri Štorah umrla voznika

Delo 19.05.2023
Na Policijski upravi Celje okoliščine obeh tragičnih dogodkov še preiskujejo. Policisti celjske policijske uprave preiskujejo okoliščine dveh smrtnih nesreč, ki sta se zgodili v zadnjem dnevu. Danes, nekaj čez polnoč, je 45-letni voznik osebnega… »

Na Celjskem zaradi posledic nesreče umrla dva voznika

RTV Slovenija 19.05.2023
Na Ljubljanski cesti v Šentjurju je v četrtek 77-letni voznik osebnega vozila trčil v vozilo, ustavljeno pri rdeči luči pred križiščem. Po polnoči pa je 45-letni voznik osebnega vozila trčil v tovorno vozilo. Oba sta pozneje umrla v bolnišnici… »

Dva človeka mrtva: Na Celjskem dve hudi prometni nesreči

Zurnal24 19.05.2023
Celjski policist so bili v manj kot 24 urah seznanjeni z dvema prometnima nesrečama, ki sta se končali s smrtnima izidoma. Prva nesreča se je zgodila včeraj ob 17.45, ko je 77-letni voznik osebnega vozila v semaforiziranem križišču na Ljubljanski… »

77-letnik v križišču povzročil verižno trčenje in umrl

SiolNET 19.05.2023
77-letni voznik osebnega vozila je v semaforiziranem križišču v Šentjurju povzročil verižno trčenje. Zaradi hudih poškodb so ga prepeljali v UKC Maribor, kjer je umrl, so sporočili celjski policisti. Včeraj ob 17.45 je 77-letni voznik osebnega… »

V le nekaj urah v dveh nesrečah na Celjskem dva mrtva

Dnevnik 19.05.2023
Včeraj proti večeru je v prometni nesreči v Šentjurju umrl 77-letni voznik, danes zjutraj pa v bolnišnici 45-letnik, ki je nekaj čez polnoč v Štorah trčil v tovornjak. V le nekaj urah sta v prometnih nesrečah na Celjskem umrli dve osebi. Prva… »

Celje: 45-letnik nekaj ur po hudi nesreči umrl v bolnišnici

SiolNET 19.05.2023
Danes nekaj čez polnoč je 45-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Celja, zunaj naselja Štore na ravnem delu ceste zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v voznika tovornega vozila, ki je pravilno pripeljal nasproti. Hudo… »

V zadnjih 24. urah sta v Šentjurju in v Štorah umrla dva voznika osebnih vozil

Savinjsko Šalaške 19.05.2023
Včeraj, ob 17.45 uri, je 77-letni voznik osebnega vozila, v semaforiziranem križišču, na Ljubljanski cesti v Šentjurju, trčil v osebno vozilo voznice, ki je ustavila vozilo zaradi rdeče luči na semaforju. Vozilo voznice je odbilo v vozilo voznika… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem