Povezane novice

Odločitev vlade le še povečala skrbi in sprožila javno ogorčenje

Gorenjski utrip 19.05.2023
Na Bledu je potekala generalna skupščina in izvršilni odbor Mednarodne zveze sredinskih demokratov IDC-CDI. Generalni sekretar Antonio López-Istúriz White je bil zgrožen nad odločitvijo vlade o ukinitvi Nacionalnega dneva spomina na žrtve… »

VIDEO: Orban na Bledu "zapel" hvalnico Janši

Necenzurirano 19.05.2023
Madžarski predsednik Orban se danes potika po Sloveniji in poje slavospeve kolegu Janši. Stranka SDS namreč na Bledu gosti zasedanje izvršilnega odbora in skupščine Mednarodne zveze sredinskih demokratov, ki združuje 109 političnih strank iz 83… »

SDS in Janez Janša poudarjata potrebo po miru, demokraciji in varnosti na srečanju Mednarodne Zveze sredinskih demokratov

Spodnje Podravje 19.05.2023
Bled je bil danes prizorišče izvršilnega odbora in generalne skupščine Mednarodne zveze sredinskih demokratov (IDC-CDI). Ta prestižna organizacija združuje več kot 100 političnih strank iz 80 držav sveta. Na današnjem zasedanju so potrdili tri… »

Mednarodna zveza desne sredine soglasno sprejela obe resoluciji SDS

Nova 24TV 19.05.2023
Foto: Twitter Včeraj in danes poteka zasedanje generalne skupščine in izvršilnega odbora Mednarodne zveze sredinskih demokratov (IDC-CDI), ki so se ga na Bledu udeležili najvidnejši politiki desne sredine s celega sveta. Mednarodno zvezo sestavlja… »

Na zasedanju mednarodne IDC-CDI tuji državniki negativno presenečeni nad trenutnim dogajanju v Sloveniji

Savinjsko Šalaške 19.05.2023
IDC-CDI združuje 109 političnih strank iz 83 držav sveta. Mednarodna skupnost združuje stranke na podlagi krščanskodemokratskega prepričanja. Ustanovljena je bila leta 1961 v čilski prestolnici Santiago. Danes je izvršilni odbor potrdil še tri… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem