Povezane novice

SDH zvišuje najvišje možne prihodke menedžerjev. SD in Levica ogorčena, Svoboda ne komentira.

RTV Slovenija 19.05.2023
Po tem, ko je javnost razburilo enormno povečanje plač vodilnima v SDH-ju Žigi Debeljaku in Janezu Tomšiču, sta od te namere odstopila. A hkrati je SDH sprejel še en dokument, ki odpira možnost zvišanja dohodkov vsem menedžerjem. Ta drugi… »

Nov dokument: SDH menedžerjem omogočil višje plače in dražje avtomobile

SiolNET 19.05.2023
Potem ko sta vodilna v Slovenskem državnem holdingu (SDH) Žiga Debeljak in Janez Tomšič odstopila od namere za povišanje mesečne plače, Mladina zdaj poroča o še enem dokumentu, ki ga je sprejel SDH in s katerim so omogočili zvišanje dohodkov in… »

V SDH odprli vrata za povišanje plač menedžerjem in direktorjem

Necenzurirano 19.05.2023
Prah, ki ga je dvignila napoved dviga plač v vrhu Slovenskega državnega holdinga (SDH), se še ni dobro polegel, ko je danes znova završalo. Kot smo že poročali, sta po ogorčenju javnosti in tudi članov vladnega koalicije predsednik uprave SDH… »

SDH na skrivaj radodarno zvišal plače menedžerjev in njihove bonitete

Dnevnik 19.05.2023
Medtem ko se je slovenska javnost razburjala nad konkretnim dvigom plač glavnih menedžerjev Slovenskega državnega holding (SDH), Žige Debeljaka in Janeza Tomšiča, je holding skrito v ločenem dokumentu uvedel radodaren dvig plač in drugih bonitet… »

Koritniki

Mladina 19.05.2023
Državni holding plače ni zvišal le dvema članoma uprave, ampak se povečujejo dohodki in bonitete vseh menedžerjev, povezanih z državo. Minuli teden je izbruhnilo veliko ogorčenje med vladajočimi politiki. V upravi Slovenskega državnega holdinga… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem