Povezane novice

Salonit bi kuril bistveno več

Primorske 20.05.2023
V Salonitu se izvaja inšpekcijski nadzor, ki bo preveril tudi meritve temperatur pri sežigu odpadkov. Salonit je obljubil, da jih bosta agencija za okolje in občina dobili včeraj. Predsednik uprave Tomaž Vuk pa je potrdil, da so dali vlogo za… »

Milan Mandarić bi na klifu v Žusterni gradil hotel

Primorske 20.05.2023
Zdaj zaraščeno pobočje nad predorom Markovec bi lahko v prihodnje povsem spremenilo podobo. Srbsko-ameriški podjetnik Milan Mandarić namreč napoveduje, da bo na svojem zemljišču na klifu v Žusterni zgradil hotel oziroma turistični kompleks. O… »

Glasbeno praznovanje s skupino Gedore: fantje vedo, kako navdušiti

Primorske 20.05.2023
Priljubljena primorska skupina Gedore je dobila svojega prvega otroka. Pozdravit so ga prišli glasbeniki iz vseh vetrov. Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih vsebin? Za nakup dnevnega dostopa do vseh spletnih vsebin… »

Plače v javnem sektorju: Golob na 1791. mestu, pred njim tudi diplomirana babica

Primorske 20.05.2023
Zdravniki so med okoli 180.000 javnimi uslužbenci množično na najvišjih mestih po zaslužkih. Med prvo tisočerico ni vodilnih politikov. Predsednik vlade je bil februarja na 1791. mestu v javnem sektorju. V politični areni praviloma le najbolj… »

V Frnaži razstavljajo slikarji z obeh strani meje

Primorske 20.05.2023
NOVA GORICA > V Galeriji Frnaža se predstavljajo ljubiteljski slikarji z obeh strani meje z deli, ki so nastala na nedavnem ekstemporu ... Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do vseh spletnih vsebin? Za nakup dnevnega dostopa do… »

Meteorolog Brane Gregorčič: Projekcije kažejo, da letos ne bo tako hude suše kot lani

Primorske 20.05.2023
Toda vremenski ekstremi ne bodo izginili, pogojeni so s podnebnimi spremembami oziroma segrevanjem ozračja. To se nad Slovenijo segreva za približno 0,4 stopinje Celzija na vsakih deset let. Celotna vsebina je na voljo le naročnikom. Želite dostop do… »

Srebrna ekipa danes še na Lavričevem trgu

Primorske 20.05.2023
Rokometašice ajdovskega Mlinotesta so na četrtkovi zadnji prvoligaški tekmi sezone potrdile drugo mesto in ugled z rekordnimi 50 goli v mreži Krke. Danes ob 13.30 se bo ekipa od navijačev poslovila na Lavričevem trgu. Obeta se precej sprememb, ki pa… »

Zeljković ostaja, ne glede na rezultat

Primorske 20.05.2023
Če je včeraj nogometaše Rogaške na gostovanje v Krško na odločilno tekmo za uvrstitev v prvo ligo spremljala množica črno-belih navijačev, tega danes ob prihodu Mure ni pričakovati v Kopru. Mura ima sicer enako barvno kombinacijo in zveste… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem