Povezane novice

Wagnerjevci trdijo, da so zavzeli Bahmut. Kijev zanika navedbe: razmere so kritične.

RTV Slovenija 20.05.2023
ZDA bodo dovolile zahodnim zaveznicam, da Ukrajini dobavijo napredna bojna letala, tudi ameriške F-16. Moskva je posvarila pred "kolosalnim tveganjem". Wagnerjevci medtem trdijo, da so osvojili mesto Bahmut, kar pa Kijev zanika. Vodja ruske najemniške… »

Prigožin trdi, da je Rusija zavzela Bahmut, Ukrajinci pa to zanikajo

Necenzurirano 20.05.2023
Je mesto padlo ali ni? Šef Wagnerjevih plačancev trdi eno, ukrajinske oblasti drugo. Vodja zloglasnih ruskih plačancev Wagner Jevgenij Prigožin je na družbenih omrežjih objavil novico o uspehu ruskih sil: »Danes opoldne je bil Bahmut v celoti… »

Enote Wagner naj bi zavzele Bahmut, Kijev to zanika

Dnevnik 20.05.2023
Vodja ruske najemniške vojaške skupine Wagner Jevgenij Prigožin je danes sporočil, da so njegove enote zavzele mesto Bahmut na vzhodu Ukrajine, kjer spopadi trajajo od lanskega poletja. V Kijevu so navedbe zanikali in sporočili, da se boji… »

Prelomna odločitev Zahoda v Ukrajini, kako se bo odzval Putin

Zurnal24 20.05.2023
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski se bo na vrhu držav skupine G7, ki do nedelje poteka, na Japonskem srečal z ameriškim predsednikom Joejem Bidnom, je sporočil šef kabineta Zelenskega Andrej Jermak. Zelenski pa se je vmes že zahvalil za… »

Enote Wagner naj bi zavzele Bahmut, v Kijevu to zanikali

Delo 20.05.2023
Ukrajinsko mesto, kjer je pred vojno živelo približno 70.000 ljudi, je ostalo praktično brez civilnega prebivalstva. Vodja ruske najemniške vojaške skupine Wagner Jevgenij Prigožin je danes sporočil, da so njegove enote zavzele mesto Bahmut na… »

Enote Wagner naj bi zavzele Bahmut, v Kijevu to zanikali #vŽivo

SiolNET 20.05.2023
Vodja ruske najemniške vojaške skupine Wagner Jevgenij Prigožin je danes sporočil, da so njegove enote zavzele mesto Bahmut na vzhodu Ukrajine, kjer spopadi trajajo od lanskega poletja. V Kijevu so navedbe zanikali in sporočili, da se boji… »

Dobava bojnih letal Ukrajini povezana z ogromnim tveganjem

Delo 20.05.2023
Na napovedi ZDA se je odzval namestnik ruskega zunanjega ministra Aleksander Gruško. Če bodo zahodne države Ukrajini dobavile bojna letala F-16, bodo tvegale ogromno, je danes po poročanju ruske tiskovne agencije TASS opozoril namestnik ruskega… »

V Kijevu odbili nov napad brezpilotnih letalnikov

Nova 24TV 20.05.2023
Prizor iz Kijeva na začetku vojne (Foto: STA) Ukrajinska zračna obramba je nad ukrajinsko prestolnico ponoči sestrelila več brezpilotnih bojnih letalnikov, so danes sporočile ukrajinske oblasti in opozorile, da gre za že enajsti ruski zračni napad… »

Ukrajina bo dobila bojna letala F-16, Zelenski danes na Japonskem

Necenzurirano 20.05.2023
Zelenski se je udeležil srečanja skupine G7 v Hirošimi, kjer bo govora tako o svetovni varnosti kot o prevelikem vplivu Kitajske na države z nižjimi dohodki. Potem ko je Joe Biden podprl načrte, da ukrajinskim pilotom omogočijo večmesečno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem