Povezane novice

Iz Ineosa razkrili, zakaj so se odločili predati rožnato majico

Zurnal24 20.05.2023
Geraint Thomas se je pred zadnjimi sedmimi etapi dirke po Italiji namenoma znebil rožnate majice. Bruno Armirail je presenetljivi junak 14. etape dirke po Italiji, potem ko se je na progo v Švici podal kot 23. kolesar v skupnem seštevku, v Cassano… »

Rogličevi niso pričakovali, da bo rožnata majica menjala lastnika

SiolNET 20.05.2023
Po sobotnem deževnem dnevu je vseeno posijalo sonce v ekipi Groupama-FDJ, potem ko je Bruno Armirail oblekel rožnato majico in postal četrti lastnik prestižnega kosa oblačila na letošnjem Giru. Pri Ineos Grenadiers so se zavestno odločili, da… »

Rožnata majica zamenjala lastnika, vendar mož v rožnatem ni Roglič

Delo 20.05.2023
Etapa, na kateri je bilo Rogliču pomembno samo preživetje. Nico Denz in Bruno Armirail sta postala posebna junaka letošnjega Gira! Etapa, kakršne si ne želimo niti navijači, kaj šele kolesarji. Samo na štartu so bili suhi, potem pa vseskozi… »

Denz drugič kralj bega, Ineos predal rožnato majico Armirailu

RTV Slovenija 20.05.2023
Drugič na letošnjem Giru je po dolgem begu slavil Nico Denz, medtem ko je bil Derek Gee že tretjič drugi. V rožnati majici vodilnega se je po 14. etapi znašel Francoz Bruno Armirail, saj je glavnina na čelu z ekipo Ineos Grenadiers zaostala 21… »

Veliko presenečenje: rožnata majica ima novega lastnika

SiolNET 20.05.2023
Na Dirki po Italiji praktično vsak dan sledi kakšno presenečenje. Da je bilo v 14. etapi vreme slabo, ni nič novega, zato pa je dejstvo, da je lastnik rožnate majice postal Francoz Bruno Armirail - prvi Francoz, ki je oblekel rožnato majico na Giru… »

Šok na Giru! Sprememba v vodstvu, imamo novega lastnika rožnate majice

Zurnal24 20.05.2023
Nico Denz do še druge etapne zmage v zadnjih treh dnevih, rožnata majica po novem na ramenih Bruna Armiraila. Potem ko so najmočnejši trije ubežniki dneva Stefano Oldani, Davide Ballerini in Toms Skujinš preveč taktizirali in bili znotraj zadnjega… »

Jumbo-Visma razkrila pravi razlog, zakaj Roglič v gorah ni napadel Thomasa

Zurnal24 20.05.2023
Petkova gorska etapa dirke po Italiji je minila precej mirno kar se tiče boja za skupni seštevek. 13. etapa dirke po Italiji, ki se je v petek končala z vzponom na Crans Montano, je razočarala vse kolesarske navdušence, ki so si obetali epski spopad… »

To danes čaka Rogliča na Giru

Zurnal24 20.05.2023
Slovenski kolesar Primož Roglič se tudi 14. etapo podaja kot drugi kolesar v skupni razvrstitvi. Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Jumbo-Visma) je tudi po 13 etapah v odličnem položaju za skupno zmago na dirki po Italiji. V skupnem seštevku… »

Thomas o Rogliču: Takšen občutek imam o njem

Zurnal24 20.05.2023
Britanec Geraint Thomas še odgovarjal na vprašanja novinarjev, ko je bil Primož Roglič že na avtobusu svoje ekipe. Kapetan ekipe Ineos Grenadiers Geraint Thomas je na dirki po Italiji ohranil rožnato majico vodilnega tudi po 13. etapi. Čeprav je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem