Povezane novice

Jorgić zanesljivo preskočil prvo oviro na svetovnem prvenstvu

RTV Slovenija 20.05.2023
Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić je uspešno začel nastope na svetovnem prvenstvu v Durbanu v Južni Afriki. Hrastničan je Argentinca Horacia Cifuentesa premagal s 4:1 (-9, 3, 11, 10, 6). Jorgić, sicer 13. igralec lestvice… »

Jorgić uspešno začel mundial v Južni Afriki: Portugalec me ni pozabil

Delo 20.05.2023
Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić je uspešno začel nastope na svetovnem prvenstvu v Durbanu. Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić je uspešno začel nastope na svetovnem prvenstvu v Durbanu. Hrastničan… »

Darko Jorgić gladko do zmage na uvodu SP

Dnevnik 20.05.2023
Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić je uspešno začel nastope na svetovnem prvenstvu v Durbanu. Štiriindvajsetletni Hrastničan je leto dni starejšega Argentinca Horacia Cifuentesa premagal s 4:1 (-9, 3, 11, 10, 6). Jorgić… »

Darko Jorgić danes začenja nastope na SP

Delo 20.05.2023
V Južni Afriki bo najboljši slovenski namizni tenisač Darko Jorgić danes (okrog 20:30) začel svoje nastope na svetovnem prvenstvu proti Horaciu Cifuentesu. Darka Jorgića na svetovnem prvenstvu Južni Afriki najprej čaka obračun z Argentincem… »

Jorgićev cilj v Durbanu je vsaj četrtfinale

Dnevnik 20.05.2023
Na svetovnem prvenstvu v namiznem tenisu v Južni Afriki bodo od Slovencev tekmovali Ana Tofant, Katarina Stražar, Deni Kožul in Darko Jorgić. Po letu 1939, ko je svetovno prvenstvo v namiznem tenisu gostil Kairo, bo ta mesec najmočnejše tovrstno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem