Povezane novice

Na Hrvaškem našli ostanke športnega letala

Primorske 20.05.2023
Na Hrvaškem so po večurni iskalni operaciji, v kateri je ob podpori vojaškega helikopterja sodelovalo okoli 120 oseb, zvečer našli ostanke športnega motornega letala Cirrus 20, ki je sredi dneva med letom iz Maribora v Pulj izginilo z radarja… »

Razbitine športnega letala našli pri predoru Mala Kapela

RTV Slovenija 20.05.2023
Nad naseljem Jezerane v hrvaški Liki je okoli 12.30 z radarja izginilo motorno letalo cirrus 20 z oznako PHYMC, ki je bilo na poletu z mariborskega letališča v Pulj. Po večurnem iskanju so razbitine letala proti večeru odkrili pri predoru Mala… »

Na Hrvaškem našli razbitine letala, ki je vzletelo iz Maribora

Zurnal24 20.05.2023
V iskalni akciji sodelovalo okrog 120 ljudi. Na Hrvaškem so po večurni iskalni operaciji zvečer našli ostanke športnega motornega letala Cirrus 20, ki je sredi dneva med letom iz Maribora v Pulj izginilo z radarja. Ekipa gorskih reševalcev je… »

Na Hrvaškem našli ostanke športnega letala

Delo 20.05.2023
Letalo, ki je bilo po informacijah medijev registrirano na Nizozemskem, je vzletelo z mariborskega letališča, kamor naj bi priletelo iz Avstrije. Na Hrvaškem so po večurni iskalni operaciji, v kateri je ob podpori vojaškega helikopterja sodelovalo… »

Na Hrvaškem našli ostanke letala, ki je vzletelo iz Maribora

SiolNET 20.05.2023
Na Hrvaškem so po večurni iskalni operaciji, v kateri je ob podpori vojaškega helikopterja sodelovalo okoli 120 oseb, zvečer našli ostanke športnega motornega letala Cirrus 20, ki je sredi dneva med letom iz Maribora v Pulj izginilo z radarja. Ekipa… »

Na Hrvaškem po večurni iskalni akciji našli razbitine športnega letala, ki je letelo iz Maribora v Pulj

Dnevnik 20.05.2023
Nad naseljem Jezerane v hrvaški Liki je danes nekaj po poldnevu z radarjev izginilo malo motorno letalo Cirrus 20 z oznako PHYMC, ki je bilo na letu z mariborskega letališča v Pulj, so sporočili iz centra za obveščanje hrvaške civilne zaščite. Po… »

LETALO NA POTI IZ MARIBORA V PULJ IZGINILO NAD LIKO: Iskalno akcijo otežujeta neprehoden teren in slabo vreme (FOTO)

Regional 20.05.2023
Nad naseljem Jezerane v hrvaški Liki je danes nekaj po poldnevu z radarjev izginilo športno motorno letalo Cirrus 20, ki je bilo na letu z mariborskega letališča v Pulj, so sporočili iz centra za obveščanje hrvaške civilne zaščite. Ta je že… »

Z radarjev izginilo letalo, ki je vzletelo v Mariboru

Zurnal24 20.05.2023
Iskanje otežuje slabo vreme. Nad naseljem Jezerane v hrvaški Liki je danes nekaj po poldnevu z radarjev izginilo športno motorno letalo Cirrus 20, ki je bilo na letu z mariborskega letališča v Pulj, so sporočili iz centra za obveščanje hrvaške… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem