Povezane novice

Roglič naredil test, športni direktor Jumbo-Visme vesel

SiolNET 21.05.2023
Dogajanje med favoriti za skupno zmago v 15. etapi Gira se ni stopnjevalo. Vsi se zavedajo, kaj jih čaka zadnji teden Dirke po Italiji. Glavnino pozornosti jemljeta Primož Roglič in Geraint Thomas, vendar bodo tudi drugi iskali svojo priložnost. Eden… »

Bergamo McNultyju, Roglič pospešil le v zaključku

Delo 21.05.2023
Tudi v 15. etapi, s katero se je končal drugi teden Gira, so kandidati za končno zmago taktizirali. Po prostem dnevu v Dolomite. Spremljali smo v živo 17.18 Osmerica kolesarjev je ostala v skupini favoritov, po nekaj minutah razburjenja so se varno… »

McNultyju mala Lombardija, kapetani malce pretegnili noge

RTV Slovenija 21.05.2023
V teoriji naj bi "mala Lombardija" v okviru 15. etape prinesla zanimivo dirkanje za konec drugega tedna Dirke po Italiji, a kapetani so svojo moč pokazali le v Bergamu, kar ni prineslo razlik. Etapo je ob begu dobil Američan Brandon McNulty. Priredba… »

Roglič odvzel pol minute rožnati majici

Zurnal24 21.05.2023
Petnajsto etapo je dobil Američan Brandon McNulty, Primož Roglič in Geraint Thomas sta odščipnila nekaj sekund rožnati majici. Američan Brandon McNulty je zmagovalec 15. etape kolesarske dirke po Italiji. Na trasi od Seregna do Bergama (195 km) je… »

Tresla se je gora, rodila se je miš

SiolNET 21.05.2023
Pričakovanja pred 15. etapo Dirke po Italiji so bila velika, zlasti med kolesarji, ki jih zanima skupna zmaga. A očitno vsi štedijo z močmi in čakajo na peklenski zadnji teden. Iz slovenskega zornega kota je super novica, da se Primož Roglič, ki je… »

Cavendish pri 38 letih kolesarstvu maha v slovo

RTV Slovenija 21.05.2023
Britanski kolesar Mark Cavendish naj bi v ponedeljek, ko je med Dirko po Italiji dan počitka, po poročanju Gazzette dello Sporta naznanil svoje slovo od kolesarskega sveta. Eden najboljših sprinterjev vseh časov na Giru trenutno lovi etapno zmago, ki… »

Legenda se poslavlja

SiolNET 21.05.2023
Po poročanju La Gazzeta dello Sport bo britanski kolesar Mark Cavendish po letošnjem letu zaključil bogato kariero. Sportal Tresla se je gora, rodila se je miš Na nedeljski 15. etapi Gira Mark Cavendish praznuje 38. rojstni dan, na ponedeljkov prost… »

Slovenski junak na Giru z veliko zmago odprl nova vrata

SiolNET 21.05.2023
Etapna zmaga na tritedenskih dirkah je za slovenske ljubitelje kolesarstva postala samoumevna, če nastopata Tadej Pogačar in Primož Roglič. V igri je celo skupna zmaga, kar daje posebno draž. A je imel nekoč etapni uspeh na Grand Tourih drugačno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem