Povezane novice

Nogometni svet žaluje: v grozljivki na stadionu umrlo vsaj 12 ljudi

Zurnal24 21.05.2023
V stampedu na nogometnem stadionu v Salvadorju je umrlo 12 ljudi. V soboto je bilo v stampedu na stadionu v Salvadorju, kjer so se nogometni navijači zbrali na lokalnem turnirju, ubitih 12 ljudi, poroča lokalna policija. Po prvih podatkih oblasti je… »

V stampedu na nogometnem stadionu v Salvadorju umrlo 12 ljudi

Dnevnik 21.05.2023
V soboto je bilo v stampedu na stadionu v Salvadorju, kjer so se nogometni navijači zbrali na lokalnem turnirju, ubitih 12 ljudi, poročilo lokalne policije povzema francoska tiskovna agencija AFP. Po prvih podatkih oblasti je šlo za gnečo navijačev… »

Gneča je sprožila stampedo in smrt navijačev

Delo 21.05.2023
Na stadionu v Salvadorju, kjer so se nogometni navijači zbrali na lokalnem turnirju, umrlo 12 ljudi. V soboto je bilo v stampedu na stadionu v Salvadorju, kjer so se nogometni navijači zbrali na lokalnem turnirju, ubitih 12 ljudi, poročilo lokalne… »

V stampedu na stadionu umrlo 12 ljudi

SiolNET 21.05.2023
V stampedu na stadionu v San Salvadorju, kjer so se nogometni navijači zbrali na lokalnem turnirju, je umrlo 12 ljudi. Po prvih podatkih oblasti je šlo za gnečo navijačev, ki so poskušali vstopiti na stadion Cuscatlan v glavnem mestu te… »

Množica pred stadionom v Salvadorju do smrti poteptala 12 ljudi

RTV Slovenija 21.05.2023
V soboto je pred nogometnim stadionom v prestolnici Salvadorja, kjer je potekal nogometni turnir, prišlo do stampeda, v katerem je umrlo 12 ljudi, oskrbeli pa so kar 500 ranjencev. Pred stadionom Cuscatlan v San Salvadorju, ki ima uradno prostor za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem