Povezane novice

Lev v Cvetličarni, devica v Stožicah

Primorske 22.05.2023
Legendarna britanska zasedba Iron Maiden bo konec tedna nastopila v Stožicah. Basist in ustanovni član skupine Steve Harris pa bo s svojim drugim bandom že dan prej nastopil le streljaj stran. Cvetličarna bo tako v soboto gostila zasedbo British Lion… »

Tolminci še korak bližje cilju

Primorske 22.05.2023
Predzadnji krog tretje slovenske nogometne lige zahod ni spremenil razmerij moči na vrhu lestvice, kar pomeni, da so vodilni Tolminci še korak bliže napredovanju. Ekipi, ki se potegujeta za drugo ligo, sta v soboto pobrali tri točke na gostovanjih… »

Zadnja tekma bo za rise le revialnega značaja

Primorske 22.05.2023
Slovenski hokejisti se ekspresno vračajo v drugi kakovostni rang. Na svetovnem prvenstvu elitnega razreda so v 6. krogu skupine B proti Slovakom šestič izgubili in so že pred drevišnjim zaključnim dvobojem s Kazahstanom ostali brez možnosti za… »

Prihajajo primorske okrepitve

Primorske 22.05.2023
Zadnji krog druge slovenske nogometne lige je že v petek razrešil vse neznanke. Rogaška gre v prvo ligo, Aluminij v dodatne kvalifikacije. Primorske barve bodo v prvenstvu 2023/24 še naprej zastopali Ajdovci, Biljenci in Dekančani ter po novem… »

Dostop do piranskega brezplačnega interneta je ugasnil

Primorske 22.05.2023
V piranski občini, najbolj turistični občini v Sloveniji, ni več mogoče dostopati do brezplačnega interneta, saj omrežja wi-fi ni več. Kaj bo s podjetjem Obalni tehnološki sklad, ki deluje pod okriljem občine in upravlja z omrežjem, še ni… »

Potem ko ga je ustavil, je Pirančan na facebooku sprožil gonjo proti policistu

Primorske 22.05.2023
Potem ko so ga ujeli pijanega na motorju, je Pirančan proti policistu na facebooku sprožil tako gonjo, da so policistu grozili, ga varovali kolegi, da je mora zamenjati policijsko postajo, sodišče pa je enega moškega zaradi groženj policistu… »

Pogumni Bolgar ustavil roparja: “To je bila moja dolžnost!”

Primorske 22.05.2023
Ko je ropar pred desetimi dnevi zamaskiran vstopil v prostore SKB banke v Ilirski Bistrici, ni računal, da bo naletel na 62-letnega bolgarskega državljana. Živahen voznik tovornjaka, ki nas je pred dnevi pričakal s tremi velikimi obliži na glavi… »

Vinski vlak je postal pravi hit, izziv sta čezmejnost in EPK

Primorske 22.05.2023
Prvič se je vinski vlak po skoraj zapuščeni železniški progi med Novo Gorico in Ajdovščino zapeljal septembra 2021, letošnja sezona pa je praktično razprodana. Nad inovativno zamislijo vlada veliko zanimanja zlasti med avstrijskimi turisti. NOVA… »

Sežanski konec sezone, podaljšek za Novogoričane

Primorske 22.05.2023
Komaj trije dnevi so minili od dvoboja med Gorico in Taborom, pa se zdi, kot bi se medtem odvrtel že dolg nogometni film. Pogledi so usmerjeni naprej. Pred novogoriškimi vrati so dodatne kvalifikacije (25. in 28. maja) za prvo ligo z Aluminijem… »

Kozina: v kolonah le še do 30. maja

Primorske 22.05.2023
Vozniki, ki se dnevno vozijo po glavni cesti skozi Kozino, si bodo, kot kaže, le oddahnili. Občina napoveduje, da bodo s 30. majem čez gradbišče novega krožišča pri Jadranu sprostili dvosmerni promet, s tem pa naredili konec dolgim zastojem. Se pa… »

Jadran se bo reševal doma

Primorske 22.05.2023
Pred zadnjim krogom prve A lige za rokometaše je odprto le še vprašanje obstanka. Enako velja za prvo B ligo, kjer Hrpeljci v domačem dvoboju z Veliko Nedeljo ne bodo smeli izgubiti. Potem ko so si pred tednom dni Celjani zagotovili 26. naslov prvaka… »

Jutri v središču mesta Festival obrti in podjetništva

Primorske 22.05.2023
Povezovanje znanja in izkušenj z mladostno energijo s ciljem preprečiti izumiranje nekaterih poklicev in poskrbeti za dovolj dobrega kadra v regiji je rdeča nit letošnjega festivala obrti in podjetništva, ki bo jutri zasedel središče mesta. Če bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem