Povezane novice

[V ŽIVO] Hoivik glede RTVS: “Zakaj uvajate diktaturo, kot napoveduje Pirnat?!”

Nova 24TV 22.05.2023
Poslanec SDS Andrej Hoivik (Foto: Nova24TV) “Zanima me, predsednik vlade, kakšno je vaše stališče, zlasti pa vlade glede prodaje Športne loterije Slovenija tujemu skladu. Zanima me tudi, ali se s prodajo Športne loterije Slovenije, torej kokoši… »

Golob: Ne želim si, da bi bil RTV trobilo Gibanja Svoboda #video

SiolNET 22.05.2023
"Stvar bi bila smešna, če ne bi bila tragična," se je na očitke poslanca SDS Andreja Hovika, ki premierju Robertu Golobu očita pritiske na ustavno sodišče ter da ga moti "kritično poročanje RTVS", odzval premier Robert Golob. Kot je dejal, je… »

Po besedah Goloba je “osvoboditev RTVS” edina zaveza, pri kateri bodo vztrajali

Primorske 22.05.2023
Predsednik vlade Robert Golob je v odgovoru na vprašanje poslanca SDS Andreja Hoivika o stanju na Radioteleviziji Slovenija (RTVS) dejal, da je "osvoboditev RTVS" edina zaveza, pri kateri bodo vztrajali. Hoivik pa je premierju očital pritiske na ustavno… »

Premier Golob o RTVS, medvrstniškem nasilju, prodaji Športne loterije in Magni

Dnevnik 22.05.2023
DZ je s poslanskimi vprašanji predsedniku vlade Robertu Golobu in ministrski ekipi začel redno majsko plenarno zasedanje. Premier je med drugim odgovarjal na vprašanja o stanju na RTVS, morebitni prodaji Športne loterije Slovenije, obravnavi… »

Golob: "A ne, gospod poslanec Janša ..."

Zurnal24 22.05.2023
"Če želimo preprečiti širjenje sovraštva po spletu in po digitalnih kanalih, se moramo mi z zgledom temu odpovedati prvi," je v DZ-ju dejal premier. Državni zbor (DZ) je s poslanskimi vprašanji predsedniku vlade Robertu Golobu in ministrski ekipi… »

Golob: Imamo situacijo, v kateri sklepi, ki jih je programski svet RTV sprejemal, padajo na sodiščih

RTV Slovenija 22.05.2023
"Naša glavna predvolilna obljuba je bila, da bomo RTV Slovenija iztrgali politiki, kateri koli politiki. Ne želim, da je RTV trobilo katere koli desne stranke. Enako si ne želim, da je to trobilo Svobode, in ne bo," je v DZ-ju pojasnil premier Golob… »

Levica od Goloba želi pojasnilo

Zurnal24 22.05.2023
Predsednik vlade bo moral pojasniti, kaj država lahko stori po odstopu Magne od pogodbenih zavez o zagotavljanju javne koristi pri vzpostavitvi obrata v Hočah. DZ bo s poslanskimi vprašanji predsedniku vlade Robertu Golobu in ministrski ekipi začel… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem