Povezane novice

Prvi nosilec bo Alcaraz; poraz Dalile Jakupović

RTV Slovenija 22.05.2023
Novak Đoković je na svoj 36. rojstni dan zdrsnil na tretje mesto na lestvici ATP. Pred drugim turnirjem za grand slam v sezoni v Parizu sta ga prehitela Carlos Alcaraz in zmagovalec Rima Daniil Medvedjev. Že pred začetkom turnirja v Rimu je bilo… »

Kaja Juvan izgubila kar 90 mest

SiolNET 22.05.2023
Na ženski teniški lestvici WTA ni prišlo do sprememb pri vrhu. Številka 1 ostaja Poljakinja Iga Swiatek. Druga je Belorusinja Arina Sabalenka. Od Slovenk je najvišje na 110. mestu Tamara Zidanšek, ki je ohranila svojo pozicijo. Je pa opazen zdrs po… »

Rus je po dvoboju iskal sodnika #video

SiolNET 22.05.2023
Teniški igralec Daniil Medvedjev je na teniškem turnirju v Rimu dosegel nov mejnik, potem ko je v svoji bogati profesionalni karieri prvič osvojil turnir na pesku. Rus je imel to leto kar precej buren odnos z italijanskim občinstvom, prav tako pa je… »

Slavljenec Đoković pomahal v slovo prvemu mestu

SiolNET 22.05.2023
Mladi španski teniški zvezdnik Carlos Alcaraz je na današnji lestvici ATP z vrha sklatil Srba Novaka Đokovića. Srba je na lestvici s svojo prvo turnirsko zmago na pesku v Rimu prehitel tudi Rus Daniil Medvedev, ki je zdaj nova številka 2 na svetu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem