Povezane novice

Roglič: "Videlo se bo, kdo kam sodi"

Zurnal24 22.05.2023
Primož Roglič verjame, da je v zadnjem tednu še vse mogoče. Slovenski kolesarski as Primož Roglič bo s tretjega mesta v skupnem seštevku začel zadnji teden dirke po Italiji. V kratki izjavi za STA je 33-letni Kisovčan dejal, da v prihodnjih dneh… »

Konec skrivalnic, prihajajo najtežje alpske etape

RTV Slovenija 22.05.2023
Čeprav Primož Roglič na letošnji Dirki po Italiji še nima etapne zmage, niti en dan pa še ni nosil rožnate majice, se zdi, da ima vse pod nadzorom in da je v odličnem položaju, da v odločilnem tednu dirko obrne sebi v prid. Danes je na… »

Thomas presenečen nad Rogličem: "Kdo ve, zakaj to počne, vprašajte njega!"

Zurnal24 22.05.2023
Valižan Geraint Thomas še vedno potrpežljivo čaka, da bo dirka po Italiji končno eksplodirala. Čudi ga, da Roglič še ni napadel. Geraint Thomas je zadovoljen dočakal tretji teden dirke po Italiji, potem ko je vanj vstopil v najboljšem položaju… »

Roglič se dobro zaveda: Prej ali slej se bo videlo, kam kdo sodi

SiolNET 22.05.2023
Jutri se na Dirki po Italiji začenja zadnji, ključni teden dirke. Primož Roglič, ki bo na lov za rožnato majico startal s tretjega mesta v skupnem seštevku, zagotavlja, da je skrivalnic konec. Hitro bo namreč po zahtevnih dveh tednih jasno, komu je… »

Tik tak, tik tak …

SiolNET 22.05.2023
Tako nekako bi lahko na kratko opisali stanje na Dirki po Italiji, če gledamo skozi prizmo favoritov za končno zmago. Vprašanje časa je, kdaj se bo vnel tisti pravi boj za najboljšega na Apeninskem polotoku. Veliko se je spremenilo, ko je dirko… »

"Ta Giro bo prej ali slej eksplodiral"

SiolNET 22.05.2023
Največji favoriti za zmago na letošnji Dirki po Italiji so se tudi ob koncu drugega tedna dirkanja potuhnili, tako se na vrhu skupne razvrstitve pred drugim in zadnjim prostim dnevom niso zgodile spremembe. Primož Roglič ostaja tretji z dvema… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem