Povezane novice

Faraoni: “Zdaj smo tu. Lepi in debeli”

Primorske 22.05.2023
Ne bom pozabil na stare čase, Solinar, Sem takšen, ker sem živ, Kar je res, je res, Ti znaš in še mnoge druge bodo 24. junija odmevale z odra portoroškega Avditorija. Na ekskluzivnem koncertu, ki ga Faraoni prirejajo v čast svojim pokojnim… »

Olimpija je že predstavila novega trenerja

Primorske 22.05.2023
V soboto končana nogometna prvoligaška sezona je minila v znamenju ljubljanske Olimpije, jesenskih težav Maribora, iskanja notranjih ravnovesij zapravljivega Celja na ruski finančni pogon, s primorskega pogleda pa neuspešna za vse tri prvoligaše. V… »

BO V SLOVENSKI ISTRI LETOS DOVOLJ VODE? Rižanski in tržaški vodovod sta znova povezana (FOTO, VIDEO)

Regional 22.05.2023
Direktorja Rižanskega vodovoda Koper in podjetja AcegasApsAmga, ki med drugim upravlja tržaški vodovod, sta danes v Trstu podpisala pogodbo o začetku delovanja povezave med Elerji in Korošci (Santa Barbara), skozi katero lahko teče 15 litrov vode na… »

Bo povezava s tržaškim vodovodom zadoščala za “odrešitev” Istre?

Primorske 22.05.2023
Direktor družbe Rižanski vodovod Koper Martin Pregelj in generalni direktor tržaške družbe AcegasApsAmga Roberto Gasparetto sta v Trstu podpisala pogodbo o sodelovanju, ki bo aktivirala nekdanjo povezavo med vodovodoma prek nekdanjega mejnega prehoda… »

Vzpostavljena povezava med tržaškim in rižanskim vodovodom, ki jo bodo še okrepili

RTV Slovenija 22.05.2023
Direktorja Rižanskega vodovoda Koper in podjetja AcegasApsAmga, ki med drugim upravlja tržaški vodovod, sta v Trstu podpisala pogodbo o začetku delovanja povezave med Elerji in Korošci (Santa Barbara), skozi katero lahko teče 15 litrov vode na… »

V novi številki Primorskih novic preberite

Primorske 22.05.2023
Občine so Stanovanjskemu skladu Republike Slovenije poslale podatke, koliko dodatnih najemnih stanovanj bi potrebovale na svojem območju. Na Primorskem se je pokazala potreba po okoli 2000 javnih najemnih stanovanjih in še 1000 stanovanjih bodisi… »

Koprski in tržaški vodovod spet povezana

Delo 22.05.2023
V Trstu so podpisali sporazum o ponovni povezavi koprskega in tržaškega vodovodnega omrežja. Napovedali so graditev novega čezmejnega cevovoda. »Vsaka kaplja vode šteje,« meni direktor Rižanskega vodovoda Martin Pregelj, ki je danes v Trstu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem