Povezane novice

Zakon o zaščiti živali: “Moja psička govori in jaz jo razumem”

Dnevnik 23.05.2023
Danes je bil v državnem zboru, kot se je izrazila poslanka Nove Slovenije Vida Čadonič Špelič, en velik dan ljubezni do živali. Skoraj pet ur in pol je trajala splošna razprava o predlogu novele zakona o zaščiti živali, ki so ga v parlamentarni… »

DZ: Poslanci naklonjeni noveli zakona o zaščiti živali in gre v nadaljnjo obravnavo

RTV Slovenija 23.05.2023
"Z novelo veterinarski stroki nudimo roko pomoči," je v DZ-ju dejala prvo podpisana med predlagatelji novele zakona o zaščiti živali Meira Hot. 51 poslancev je menilo, da je zakon primeren za drugo obravnavo. 25 opozicijskih poslancev je glasovalo… »

Predlog zakona, ki razburja javnost, gre v nadaljnjo obravnavo #video

SiolNET 23.05.2023
DZ se je drugi dan redne majske seje najprej lotil obravnave predloga novele zakona o zaščiti živali, ki v delu javnosti povzroča precej razburjenja. Predlog zakona med drugim predvideva prepoved verig, vzpostavitev obveznega internega videonadzora v… »

V koaliciji trdijo, da novela zakona o zaščiti živali, ki uvaja živalsko nadpolicijo, ni noben napad na kmete!?

Nova 24TV 23.05.2023
Poslanka SD Meira Hot (Foto: STA) Čeprav so tako kmetje kot tudi sama stroka naravnost ogorčeni nad vsebino novele zakona o zaščiti živali, iz koalicijskih vrst še vedno slišimo sprenevedanje o tej temi. Oglasila se je poslanka SD Meira Hot, češ… »

Novela za zakona o zaščiti živali: opozicija za umik, koalicija opozarja na zavajanja

Primorske 23.05.2023
Predlog novele zakona o zaščiti živali, ki v delu javnosti povzroča precej razburjenja, razdvaja poslance. V opoziciji so v današnji prvi obravnavi v DZ poudarili, da je predlog treba umakniti in ga ponovno pripraviti s pomočjo stroke, medtem ko je… »

RAZBURJA PREDLOG NOVELE ZAKONA O ZAŠČITI ŽIVALI: Uvedba pooblaščenih svetovalcev degradira veterinarski poklic?

Regional 23.05.2023
Predlog novele zakona o zaščiti živali, ki v delu javnosti povzroča precej razburjenja, razdvaja poslance. V opoziciji so v današnji prvi obravnavi v DZ poudarili, da je predlog treba umakniti in ga ponovno pripraviti s pomočjo stroke, medtem ko je… »

POSLANCI O PREDLOGU NOVELE S PRVOPODPISANO MEIRO HOT: Bodo živali bolj zaščitene?

Regional 23.05.2023
DZ se bo drugi dan redne majske seje najprej lotil obravnave predloga novele zakona o zaščiti živali, ki v delu javnosti povzroča precej razburjenja. Stroka opozarja, da k njegovi pripravi ni bila povabljena, delu, ki se nanaša na spremembo nadzora… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem