Povezane novice

"Glede boja jim nimamo česa očitati, a če ne dosegaš golov, je težko zmagovati"

SiolNET 23.05.2023
"Z rezultatskega vidika govorimo o neuspehu, glede boja pa jim nimamo česa očitati, tega ni manjkalo, manjkali pa so goli. Če ne dosegaš golov, je težko zmagovati. Sreče ni bilo, morda bo prišla kdaj v prihodnosti, morda pa smo jo že pokurili," po… »

ZDA neporažene, zadnja četrtfinalista Nemčija in Latvija

SiolNET 23.05.2023
Zadnja dva četrtfinalista hokejskega svetovnega prvenstva 2023 sta Nemčija in Latvija. Nemcem je uspelo v skupini A po zmagi nad Francozi s 5:0. Slovaki pa so v skupini B s 4:1 premagali Norvežane in s tem spravili v neprijeten položaj gostitelje… »

Slovenci izgubili tudi zadnjo tekmo na SP, boljši tudi Kazahstan

Primorske 23.05.2023
Slovenska hokejska reprezentanca je na sedmi, zadnji tekmi na svetovnem prvenstvu elitne skupine v Latviji včeraj izgubila s Kazahstanom s 3:4 (1:1, 1:1, 1:2). Slovenci že po nedeljskem porazu s Slovaki niso imeli več možnosti za obstanek med elito… »

Kontrec napovedal spremembe, selektorju Kopitarju se pogodba izteče

RTV Slovenija 23.05.2023
Slovenski hokejisti so si za slovo od elitne divizije v Rigi želeli slišati Zdravljico, a so tudi proti Kazahstanu ostali praznih rok. Na sedmih tekmah so dosegli le devet golov in edini ostali brez točke na tem svetovnem prvenstvu. Slovenija je na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem