Povezane novice

SILOVITO TRČIL V MEDVEDA: Žival je poginila na kraju (FOTO)

Regional 23.05.2023
Na cesti Bled-Bohinj je v ponedeljek nekaj po 22. uri voznik avtomobila trčil v medveda, ki je zaradi trka poginil, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj. Kot so zapisali na strani Facebook PGD Bohinjska Bistrica, se je nesreča zgodila v… »

Trčil v medveda

Primorske 23.05.2023
Na cesti Bled-Bohinj je v ponedeljek nekaj po 22. uri voznik avtomobila trčil v medveda, ki je zaradi trka poginil, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj. Kot so zapisali na strani Facebook PGD Bohinjska Bistrica, se je nesreča zgodila v… »

Po trčenju z avtom na cesti pri Bohinju poginil medved

Dnevnik 23.05.2023
Bližnje srečanje z medvedom je tokrat doživel voznik avta v bližini naselja Nomenj na Gorenjskem. Žival je v trčenju včeraj zvečer poginila. Nekaj čez deseto uro v ponedeljek zvečer je na cesti med Bledom in Bohinjem v bližini naselja Nomenj… »

Na cesti Bled-Bohinj voznik trčil v medveda

Delo 23.05.2023
Na cesti Bled–Bohinj je v ponedeljek nekaj po 22. uri voznik avtomobila trčil v medveda, ki je zaradi trka poginil, so danes sporočili s Policijske uprave Kranj. Kot so zapisali na strani Facebook PGD Bohinjska Bistrica, se je nesreča zgodila v… »

Voznik ponoči na cesti Bled–Bohinj trčil v medveda

RTV Slovenija 23.05.2023
Voznik avtomobila je v ponedeljek zvečer malo po 22. uri na cesti med Bledom in Bohinjem trčil v medveda. Medved je na kraju poginil, so sporočili iz PU-ja Kranj. Nesreča seje zgodila v bližini naselja Nomenj. Obveščeni so bili pristojni, ki so… »

Voznik avtomobila trčil v medveda, ta je poginil #foto

SiolNET 23.05.2023
Na cesti Bled-Bohinj je včeraj okoli 22.10 voznik avtomobila trčil v medveda. Medved je na kraju nesreče poginil, poročajo kranjski policisti. Obveščeni so bili pristojni, ki so v nadaljevanju poskrbeli za odvoz. Na kraju so bili tudi gasilci. Na… »

Na cesti med Bledom in Bohinjem z avtom trčil v medveda

Necenzurirano 23.05.2023
V nočnih urah cesto med Bledom in Bohinjem prečkajo številne živali. Največkrat srne in jazbeci, redkeje medvedi in volkovi. Prav to pa se je zgodilo včeraj nekaj po 22. uri. Nesreča je hotela, da je voznik osebnega vozila v bližini naselja… »

V trčenju poginil medved

Zurnal24 23.05.2023
Sinoči okoli 22. ure je na cesti Bled–Bohinj v bližini naselja Nomenj, občina Bohinj, voznik osebnega vozila trčil v medveda, poročajo na spletni strani Uprave RS za zaščito in reševanje. Gasilci PGD Bohinjska Bistrica so zavarovali kraj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem