Povezane novice

Ruske oblasti: v Belgorodu smo porazili borce domnevne sabotažne skupine

RTV Slovenija 23.05.2023
Ruske oblasti so sporočile, da so porazile borce domnevne sabotažne skupine, ki naj bi v regijo Belgorod prišli iz Ukrajine. Pri tem naj bi ubile več kot 70 borcev, ki so jih označili za ukrajinske teroriste. Po navedbah guvernerja regije je v… »

V Rusiji prve žrtve med civilisti #vŽivo

SiolNET 23.05.2023
Ruske oblasti so danes sporočile, da so porazile borce domnevne sabotažne skupine, ki naj bi v regijo Belgorod prišli iz Ukrajine. Pri tem naj bi ubile več kot 70 borcev, ki so jih označile za ukrajinske teroriste. Po navedbah guvernerja regije je v… »

Borrell: Urjenje ukrajinskih pilotov z F-16 že poteka na Poljskem

RTV Slovenija 23.05.2023
Zunanjepolitični predstavnik EU-ja Josep Borrell je dejal, da urjenje ukrajinskih pilotov že poteka na Poljskem. Urjenje ukrajinskih pilotov ne pomeni, da je Nato akter v vojni, je zatrdil generalni sekretar Nata Jens Stoltenberg. "Vesel sem, da se je… »

Vojna se je preselila tudi na rusko ozemlje

Delo 23.05.2023
Sabotaža na ruskem obmejnem območju bi bila lahko preludij v dolgo napovedovano ukrajinsko protiofenzivo. V nadaljevanju preberite: V Grajvoronski oblasti tik ob ukrajinski meji so včeraj že drugi dan potekali spopadi med ruskimi milicama Legija… »

Dron padel na stavbo ruske obveščevalne službe

Necenzurirano 23.05.2023
Po vdoru protikremljske milice na ozemlje Belgoroda so ponoči nad to rusko obmejno regijo poleteli še droni. Legija Svoboda Rusije, ki se opisuje kot protikremeljska milica, je v ponedeljek napadla dva kraja na ozemlju Belgoroda. Ruske oblasti so napade… »

EU Ukrajini izplačala dodatnih 1,5 milijarde evrov pomoči

Delo 23.05.2023
Gre za četrto izplačilo v okviru instrumenta makrofinančne pomoči za Ukrajino, ki v skupni vrednosti znaša okoli 18 milijard evrov. Evropska komisija je Ukrajini danes izplačala dodatnih 1,5 milijarde evrov pomoči. Gre za četrto izplačilo v… »

EU Ukrajini izplačala dodatnih 1,5 milijarde evrov pomoči

Primorske 23.05.2023
Evropska komisija je Ukrajini danes izplačala dodatnih 1,5 milijarde evrov pomoči. Gre za četrto izplačilo v okviru instrumenta makrofinančne pomoči za Ukrajino, ki v skupni vrednosti znaša okoli 18 milijard evrov. Z njim si EU želi Ukrajini… »

Kaos v Rusiji, napadi z droni, eksplozije, ljudje bežijo. Guverner: Ne vračajte se!

Zurnal24 23.05.2023
Guverner ruske regije Belgorod je zjutraj povedal, da v regiji poteka "protiteroristična operacija" in da ministrstvo za obrambo in varnostne službe še vedno "čistijo" ozemlje na meji z Ukrajino. "Glede situacije v okrožju Grajvoron: čiščenje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem