Povezane novice

Vaupotiča bo na direktorskem mestu Moderne galerije zamenjala tamkajšnja kustosinja, ki je kolesarila proti Janševi vladi

Nova 24TV 23.05.2023
Dosedanji direktor Moderne galerije Aleš Vaupotič in ministrica za kulturo Asta Vrečko (Foto: STA) Kulturna ministrica iz vrst Levice Asta Vrečko je, kot kaže, poskrbela za kadrovsko obglavljanje novega kadra iz časa prejšnje vlade. Na vrhu Moderne… »

Aleš Vaupotič odstopil z vrha Moderne galerije. Za v. d. direktorice imenovana Martina Vovk.

RTV Slovenija 23.05.2023
Aleš Vaupotič je odstopil kot direktor Moderne galerije. Ministrstvo za kulturo je sicer pred dvema tednoma začelo postopek za njegovo predčasno razrešitev, saj so se vrstila opozorila glede slabega vodenja tega javnega zavoda. Za vršilko dolžnosti… »

Za vršilko dolžnosti direktorja Moderne galerije imenovana Martina Vovk

Delo 23.05.2023
»Prizadevala si bom najprej za normalizacijo delovnih procesov, medosebnih odnosov in za vzpostavitev konstruktivnega delovnega okolja«, pravi Martina Vovk. V nadaljevanju preberite: Kot smo poročali, se je ministrstvo za kulturo v začetku meseca »na… »

Za v.d. direktorja Moderne galerije imenovana Martina Vovk

Primorske 23.05.2023
Ministrica za kulturo Asta Vrečko je za v.d. direktorja Moderne galerije s 1. junijem imenovala Martino Vovk, kustosinjo in muzejsko svetovalko v Moderni galeriji. Na to mesto je bila imenovana po tem, ko je ministrica za kulturo sprejela ponujeni odstop… »

Aleš Vaupotič odstopil, nasledila ga bo Martina Vovk

Dnevnik 23.05.2023
Ministrica za kulturo Asta Vrečko je za v.d. direktorja Moderne galerije s 1. junijem imenovala Martino Vovk, kustosinjo in muzejsko svetovalko v Moderni galeriji. Na to mesto je bila imenovana po tem, ko je ministrica za kulturo sprejela ponujeni odstop… »

Ministrica imenovala novo direktorico Moderne galerije

Mladina 23.05.2023
Položaj po odstopu Aleša Vaupotiča kot vršilka dolžnosti prevzema Martina Vovk. Ministrica za kulturo Asta Vrečko je za vršilko dolžnosti direktorja Moderne galerije imenovala dr. Martino Vovk, kustosinjo in muzejsko svetovalko v Moderni galeriji… »

Za v. d. direktorja Moderne galerije imenovana Martina Vovk

SiolNET 23.05.2023
Potem ko je odstopil dozdajšnji direktor Moderne galerije Aleš Vaupotič, je bila za v. d. direktorja Moderne galerije imenovana Martina Vovk, kustosinja in muzejska svetovalka v Moderni galeriji. Ministrica za kulturo Asta Vrečko je za vršilko… »

Novice dneva »

Kako sem ugotovila, da mi ne dela daljinsko odčitavanje elektrike

Finance.si pred 56 minutamiše 1 povezana

Verstappnu prvi sprint sezone, Hamilton drugi

RTV Slovenija pred 21 minutamiše 1 povezana

3000 kvadratov naprodaj za pet tisočakov

Zurnal24 pred 44 minutami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem