Povezane novice

FOTO: Tako iščejo truplo izginule Maddie: s kraja odnesli več vreč

Necenzurirano 23.05.2023
Preiskava je tudi uradno stekla. Bomo končno izvedeli, kako se konča najbolj razvpiti primer izginotja? Danes dopoldne so se v vode vodnega zajetja Arade podali potapljači. Zaplul je tudi policijski motorni čoln. Zajetje je od kraja Praia da Luz, kjer… »

Na Portugalskem ponovno preiskujejo izginotje Madeleine McCann #video

SiolNET 23.05.2023
Portugalski preiskovalci skupaj z nemško in britansko policijo ponovno preiskujejo izginotje britanske deklice Madeleine McCann leta 2007 v portugalskem letovišču Praia da Luz. Po poročanju portugalskih medijev se osredotočajo na vodno zajetje Arade… »

16 let po izginotju deklice Maddie McCann na Portugalskem ponovna iskalna akcija

Primorske 23.05.2023
Portugalski preiskovalci skupaj z nemško policijo ponovno preiskujejo izginotje britanske deklice Madeleine McCann, do katerega je prišlo leta 2007 v portugalskem letovišču Praia da Luz. Po poročanju portugalskih medijev se osredotočajo na vodno… »

#foto #video Šestnajst let po izginotju male Maddie nova iskalna akcija

Dnevnik 23.05.2023
Šestnajst let po izginotju Maddie McCann policija v lovu na nove sledi preiskuje območje na Portugalskem, kjer so triletnico zadnjič videli živo. Na delu so tudi potapljači, ki preiskujejo umetno jezero. Bilo je 3. maja 2007, ko je okoli desete ure… »

16 LET PO IZGINOTJU ŠE VEDNO PREISKUJEJO: Znova so začeli z iskanjem takrat 3-letne deklice

Regional 23.05.2023
Portugalski preiskovalci skupaj z nemško policijo ponovno preiskujejo izginotje britanske deklice Madeleine McCann, do katerega je prišlo leta 2007 v portugalskem letovišču Praia da Luz. Po poročanju portugalskih medijev se osredotočajo na vodno… »

Ali umetno jezero skriva truplo Madeleine McCann?

Delo 23.05.2023
Bo najnovejša preiskava portugalske in britanske policije razkrila, kaj se je zgodilo s triletno deklico, ki jo iščejo od leta 2007? Policija je ta teden začela obsežno preiskavo jezera Arcade blizu portugalskega letovišča Praia da Luz, od koder je… »

Portugalska policija obnavlja iskanje Madeleine McCann

RTV Slovenija 23.05.2023
Portugalska policija je sporočila, da obnavlja iskanje Madeleine McCann, britanske deklice, ki je kot triletnica izginila leta 2007. V primer naj bi bil vpleten 45-letni nemški državljan. Iskalna operacija se začenja v južni pokrajini Algarve, okoli… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem