Povezane novice

V neurju na širšem območju Maribora poplavilo ceste in kleti, sprožili so se novi plazovi

RTV Slovenija 23.05.2023
Na Štajerskem, predvsem na širšem območju Maribora, se je popoldne razvila hujša nevihta, ponekod je padala toča. Več občanov je zaradi zalitih kleti prosilo za pomoč, sprožilo se je več kot deset zemeljskih plazov. Več cest je neprevoznih… »

"Več cest je neprevoznih, marsikdo ne more do doma"

Zurnal24 23.05.2023
Neurje z vetrom in točo, ki se je nad državo razvilo v popoldanskih urah, je povzročilo precej škode. V sredo popoldne preti nova nevarnost. Neurje z vetrom in točo je popoldne zajelo del Mestne občine Maribor in povzročilo precej škode. Meteorna… »

Nekaj dni po plazovih spet kaos na Štajerskem #video #foto

SiolNET 23.05.2023
Neurje z vetrom in točo, ki je zajelo del Mestne občine Maribor, je povzročilo precej škode. Meteorna voda je po navedbah poveljnika Gasilske brigade Maribor Primoža Osojnika zalila več kleti in cest, sprožilo se je več kot deset zemeljskih… »

Neurje na mariborskem območju uničilo več cest

Dnevnik 23.05.2023
Neurje z vetrom in točo, ki je danes popoldne zajelo del Mestne občine Maribor, je povzročilo precej škode. Meteorna voda je po navedbah poveljnika Gasilske brigade Maribor Primoža Osojnika zalila več kleti in cest, sprožilo se je več kot deset… »

Popoldne del države zajelo neurje, nevihtna linija počasi slabi

Primorske 23.05.2023
Popoldne je del države zajelo neurje. Najmočnejše nevihte so bile na Štajerskem, začele so se severozahodno od Maribora in se razširile proti Mariboru ter severnem delu Slovenskih Goric. Nekaj nalivov je bilo tudi na območju Karavank, Davče… »

Poplavljene ceste, zaliti objekti, padala toča

Zurnal24 23.05.2023
Del države je popoldne zajelo močno neurje. Nevihtna linija počasi slabi. Neurja in nalivi se lahko spet pojavijo v sredo, ko bo težišče nestabilnosti drugje. Popoldne je del države zajelo neurje. Najmočnejše nevihte so bile na Štajerskem… »

FOTO in VIDEO: Na območju Maribora udarila huda ura, klestila toča, Kamnico zalilo

Necenzurirano 23.05.2023
Meteorologi so napovedali, da bodo popoldne v severnih krajih možne posamezne močne nevihte z nalivi in točo. Niso zgrešili. Najhuje je bilo na širšem območju Maribora, zlasti na območju Kamnice. Meteorologi Agencije RS za okolje so sicer… »

Na širšem območju Maribora hujša nevihta, tudi toča

Delo 23.05.2023
Zvečer naj bi se vreme umirilo, za jutri popoldne pa so napovedane nove nevihte. Na Štajerskem, predvsem na širšem območju Maribora se je popoldne razvila hujša nevihta, ponekod je padala toča. Po podatkih uprave za zaščito in reševanje je… »

Vreme: Pretežno jasno, pojavile se bodo krajevne plohe

Dnevnik 23.05.2023
Sredi dneva in popoldne bo več spremenljive oblačnosti, pojavljale se bodo krajevne plohe in posamezne nevihte, ki bodo verjetnejše v severni Sloveniji. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 28 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem