Povezane novice

Izjemno razburljiv zaključek, Roglič brez težav

SiolNET 24.05.2023
V sedemnajsti etapi Dirke po Italiji so favoriti za končno zmago uspešno prestali dan, slavo pa je v ciljnem šprintu požel Alberto Dainese, ki je bil hitrejši od Jonathana Milana in Michaela Matthewsa. V skupnem seštevku se ni nič spremenilo… »

Športni direktor Jumbo-Visme spregovoril o Rogliču in njihovi prednosti

SiolNET 24.05.2023
Pričakovano se je 17. etapa Dirke po Italiji razpletla mirno brez pretresov, zaradi česar so bili kandidati za skupno zmago zadovoljni. A se od njih že v četrtek spet pričakuje, da bodo pokazali močne noge in se skušali otresti rivalov za končno… »

Iz Jumbo-Visme razkrili stanje Rogliča pred ključnimi etapami

Zurnal24 24.05.2023
Športni direktor Jumbo-Visme je izjavil, da bo Primož Roglič ustrezno pripravljen na naslednje etape. Na kolesarski dirki po Italiji so po današnji ravninski 17. etapi od Pargine Valsugana do Caorleja (197 km) v prihodnjih dneh na vrsti zahtevne… »

106. dirka po Italiji: Pet dni težav z dihanjem, nato pa labodji spev

Dnevnik 24.05.2023
V ciljnem sprintu 17. etape Gira najmočnejši Italijan Alberto Dainese. Favoriti za skupno zmago so kolesarili v ozadju, Primož Roglič je bil v času zmagovalca na 45. mestu. Pred kolesarji so tri zahtevne etape, kot pika na i pa sobotni gorski… »

Dainese kljub bolezni vztrajal in zmagal blizu Benetk; Roglič ostaja optimist

RTV Slovenija 24.05.2023
Alberto Dainese (Team DSM) je zmagovalec ravninske etape pred peklenskim gorskim zaključkom Dirke po Italiji. V sprintu v mestecu Caorle blizu Benetk je bil za las hitrejši od Jonathana Milana in Michaela Matthewsa. V skupnem seštevku ni sprememb… »

O zmagovalcu etape odločali milimetri, Rogliču šlo vse po načrtih

Zurnal24 24.05.2023
Po fotofinišu etapna zmaga Daineseju, Thomas ostaja v rožnatem, Roglič povsem mirno in brez težav preživel dan pred odločilnimi tremi etapami. Italijanski sprinter Alberto Dainese (Team DSM) je zmagovalec 17. etape dirke po Italiji, potem ko je v… »

Fotofiniš določil zmago Daineseju, Roglič varno na cilju

Delo 24.05.2023
Po pričakovanju je današnjo etapo odločil šprint glavnine. Najbolje se je znašel domačin Alberto Dainese. Etapa, ki smo se je bali je za kolesarji. Ravninske, hitre etape so vedno najlažje, a tudi najbolj nevarne. Danes je bila na vrsti 17. etapa… »

Hvastija: "Primož je omejil izgube. Upam, da je bil samo slab dan."

RTV Slovenija 24.05.2023
Končno so na vrsti akcije in napadi kapetanov, a razplet 16. etape Gira je zaskrbel slovenske navijače. "Zaključni klanci v naslednjih etapah so strmejši, kar bi načeloma moralo bolj ugajati Primožu Rogliču," verjame v preobrat Martin Hvastija… »

Izpostavlja Rogliča, želel bi si Pogačarjevih nog

SiolNET 24.05.2023
Junak torkove etape na Dirki po Italiji Joao Almeida, vrstnik našega Tadeja Pogačarja in njegov ekipni kolega pri UAE Emirates, se je veselil zgodovinskega trenutka v karieri. Verjame, da lahko osvoji Giro, a v isti sapi izpostavlja dve imeni, Primoža… »

Bivši as: Ne razumem Jumbo-Visme, Roglič pa ...

Zurnal24 24.05.2023
Nekdaj odlični avstralski kolesar meni, da Primož Roglič čuti posledice padca iz 11. etape. Primož Roglič je v 16. etapi dirke po Italiji izgubil približno pol minute časa v primerjavi s tekmecema za skupno zmago. Geraint Thomas ima zdaj pred njim… »

Pred zahtevnimi tremi preizkušnjami na Giru še ravninska etapa

Dnevnik 24.05.2023
Na kolesarski dirki po Italiji bo danes na sporedu 17. etapa, ki bo karavano popeljala od Pergine Valsugane do Caorla (195 km) ob Jadranskem morju. Slovenski as Primož Roglič bo po 16. etapi, v kateri je proti Britancu Geraintu Thomasu in Portugalcu… »

Načeti Roglič izgubil čas proti rivaloma, na srečo ga danes čaka to ...

Zurnal24 24.05.2023
Pred odločilnimi tremi preizkušnjami na Giru Primoža Rogliča čaka še ravninska etapa, ki bo pravo zatišje pred nevihto. Glede na to, da še vedno čuti posledice padca, bi morala biti takšna etapa kot naročena pred ključnimi tremi dnevi. Na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem