Povezane novice

Golob napovedal 100 milijonov za upokojence. Sindikat upokojencev: Smo razočarani.

RTV Slovenija 24.05.2023
Premier Golob je napovedal 100-milijonski sveženj za potrebe upokojencev, ki bo izpeljan skozi štiri ukrepe. Med njimi je dvig minimalne zajamčene pokojnine na 700 evrov. Za ZDUS je napovedana uskladitev pokojnin prenizka. "Včeraj smo končali… »

Premier Golob upokojencem obljubil stomilijonski paket #video

SiolNET 24.05.2023
Na Gospodarskem razstavišču je na odprtju Dnevov medgeneracijskega sožitja predsednik vlade Robert Golob predstavil štiri ukrepe vlade, namenjene upokojencem. Sto milijonov evrov vreden paket zajema izredno usklajevanje pokojnin, vdovske in invalidske… »

Upokojenci vztrajajo pri višji izredni uskladitvi

Delo 24.05.2023
Predsednik vlade Robert Golob je napovedal sto milijonov evrov vreden sveženj z zimskim dodatkom in zagotovljeno pokojnino 700 evrov. Vlada se bo odzvala na perečo situacijo upokojenske populacije. S temi besedami je premier Robert Golob ob nagovoru na… »

PRORAČUNSKI DOKUMENTI NARED ZA POTRDITEV: Glasovanje je napovedano za jutri

Regional 24.05.2023
DZ se je danes najprej seznanil s predlogom rebalansa letošnjega državnega proračuna, s katerim se primanjkljaj znižuje za 376 milijonov evrov, nato pa še s predlogom novele zakona o izvrševanju proračunov za leti 2023 in 2024. S tem so vsi… »

Premier Golob napovedal 100-milijonski paket za upokojence, v njem je tudi »božičnica«

Dnevnik 24.05.2023
Robert Golob je na odprtju Dnevov medgeneracijskega sožitja dejal, da so na vladi ta teden zaključili medresorsko usklajevanje štirih ukrepov, vrednih 100 milijonov evrov, namenjenih izboljšanju gmotnega položaja upokojencev. Med njimi je dvig… »

Upokojencem se lahko smeji, vse to jim je obljubil Golob

Zurnal24 24.05.2023
Poleg dviga zajamčene pokojnine, tudi božični dodatek. Ukrep še za invalide in za tiste, ki prejemajo vdovske pokojnine. Predsednik vlade Robert Golob je v slavnostnem nagovoru ob začetku letošnjih Dnevov medgeneracijskega sožitja napovedal nove… »

Rupar: Milijarde za Mesca, drobtinice za upokojence

Nova 24TV 24.05.2023
Premier Robert Golob upokojencem šele novembra obljublja uskladitev pokojnin za 1,8 odstotka. (Foto: STA) Premier Robert Golob je na odprtju Dnevov medgeneracijskega sožitja napovedal, da so na vladi ta teden zaključili medresorsko usklajevanje štirih… »

Golob / 100 milijonov evrov za izboljšanje gmotnega položaja upokojencev

Mladina 24.05.2023
Med njimi je dvig minimalno zajamčene pokojnine na 700 evrov in "božičnica" za upokojence. Premier Robert Golob je na odprtju Dnevov medgeneracijskega sožitja dejal, da so na vladi ta teden zaključili medresorsko usklajevanje štirih ukrepov, vrednih… »

Golob s 100 milijoni evrov kupil srca upokojencev

Necenzurirano 24.05.2023
Predsednik vlade Robert Golob napovedal ukrepe in požel aplavz upokojencev. Predsednik vlade Robert Golob je v pozdravnem govoru ob odprtju Dnevov medgeneracijskega sožitja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, ki jih organizira Zveza društev… »

GOLOB RAZVESELIL UPOKOJENCE: Dvig zajamčene pokojnine na 700 evrov in božičnica

Regional 24.05.2023
Predlog rebalansa, ki ga danes obravnava DZ, po besedah premierja Roberta Goloba potrjuje optimizem, ki si ga je upal izraziti lani jeseni ob sprejemanju letošnjega proračuna. Primanjkljaj se zmanjšuje, je dejal. Finančni minister Klemen Boštjančič… »

Vlada poleg Fiskalnega sveta sedaj ignorira tudi opozicijo in državne svetnike

Nova 24TV 24.05.2023
Vlada Roberta Goloba (Foto: STA) Na včerajšnji seji vladnega odbora za gospodarstvo je Vlada Republike Slovenije sprejela sklep, da ne podpira vloženih amandmajev k predlogu rebalansa proračuna za letošnje leto, prav tako zavrača mnenja Državnega… »

Golob napovedal minimalno zajamčeno pokojnino 700 evrov, z njo uskladitev vdovskih pokojnin in “božičnico” za upokojence

Primorske 24.05.2023
Premier Robert Golob je na odprtju Dnevov medgeneracijskega sožitja dejal, da so na vladi ta teden zaključili medresorsko usklajevanje štirih ukrepov, vrednih 100 milijonov evrov, namenjenih izboljšanju gmotnega položaja upokojencev. Med njimi je… »

Novice dneva »

Železniki: Prometna nesreča s smrtnim izidom

Dnevnik pred tremi uramiše 4 povezane

V prvih 77 trgovalnih dneh do več kot 9 % donosa

Delo pred 33 minutamiše 5 povezanih

Kdo vse je na evropski listi Socialnih demokratov?

Dnevnik pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem