Povezane novice

Umrla je Tina Turner

SiolNET 24.05.2023
"Umrla je Tina Turner," je sporočil njen tiskovni predstavnik. Stara je bila 83 let. "Tina Turner, kraljica rock'n'rolla, je danes umrla po dolgi bolezni v svojem domu v Kusnachtu blizu Züricha v Švici," so sporočili v izjavi. "Z njo svet izgublja… »

Umrla je ikona rock'n'rolla Tina Turner

Delo 24.05.2023
Legendarna pevka se je po dolgotrajni bolezni poslovila v starosti 83 let na svojem domu v Švici. Umrla je kraljica rock'n'rolla Tina Turner, ki je slovela po energičnih nastopih in ikoničnih pesmih, ki so večne uspešnice in spremljajo vsakič nove… »

Umrla je kraljica rokenrola Tina Turner

RTV Slovenija 24.05.2023
Umrla je legendarna ameriška pevka Tina Turner, ki si jo bomo za vedno zapomnili po uspešnicah, kot so Proud Mary, The Best, What's Love Got to Do With It in Private Dancer. Stara je bila 83 let. Pevka je v zadnjem obdobju bila več bitk z zdravjem –… »

Slovo kraljice rock'n'rolla: v starosti 83 let je umrla Tina Turner

Primorske 24.05.2023
V starosti 83 let je danes umrla legendarna ameriška glasbena zvezdnica Tina Turner, ki velja za eno najbolje prodajanih glasbenic v zgodovini rocka. Med svojo kariero si je prislužila naziv in prejela osem grammyjev, leta 2021 pa je bila sprejeta v… »

Umrla je Tina Turner

Dnevnik 24.05.2023
V starosti 83 let je danes umrla legendarna ameriška glasbena zvezdnica Tina Turner, ki velja za eno najbolj prodajanih glasbenic v zgodovini rocka. Med svojo kariero si je prislužila naziv kraljice rock'n'rolla in prejela osem grammyjev, leta 2021 pa… »

Umrla legendarna Tina Turner

Necenzurirano 24.05.2023
V 84. letu starosti je umrla ameriška glasbena zvezdnica Tina Turner. Ameriško pevko Tino Turner s pravim imenom Anna Mae Bullock, ki je zadnja leta živela v Švici, kjer je prejela tudi švicarsko državljanstvo, so mnogi slavili kot "kraljico rock… »

Umrla glasbena velikanka Tina Turner

Zurnal24 24.05.2023
V starosti 83 let je umrla ameriška glasbena zvezdnica Tina Turner. Tina Turner je velja za eno najbolj prodajanih glasbenic v zgodovini rocka. Prislužila si je naziv kraljice rock'n'rolla, prejela je 11 grammyjev ter grammyja za življenjsko delo in… »

Novice dneva »

Zakaj je ESG tako visoko na agendi vodilnih

Finance.si pred 54 minutamiše 1 povezana

Balon trga električnih vozil resno pušča

Finance.si pred 54 minutamiše 1 povezana

NASVET Kako brati bilance

Finance.si pred 54 minutami

Cyprus Airways mora dopolniti vlogo

Delo pred dvema urama
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem