Povezane novice

VLADA POTRDILA: Vinjete bodo dražje!

Regional 25.05.2023
Vlada je danes na predlog Darsa sprejela uredbo o cestninskih cestah in cestnini, ki s 15. junijem cene elektronskih vinjet za vozila zvišuje za 6,8 odstotka. Kot je na novinarski konferenci dejala ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek, bo Dars s… »

V LEVICI POZIVI K VRNITVI STRANKE NA LEVO: Del članstva se zavzema za oblikovanje "new deala"

Regional 25.05.2023
Najmanjšo koalicijsko stranko Levico naslednji teden čaka volilni kongres, ob tem pa del članstva s poslancem Miho Kordišem na čelu poziva k repozicioniranju stranke na levo, saj da morajo med aktivistično željo in politično realnostjo splesti… »

Vlada potrdila zvišanje cen vinjet za 6,8 odstotka

Primorske 25.05.2023
Vlada je na današnji seji na predlog Darsa sprejela uredbo o cestninskih cestah in cestnini, ki predvideva zvišanje cene elektronskih vinjet za vozila za 6,8 odstotka. Kot je na novinarski konferenci dejala ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek… »

Mesec za začasno 1,8-odstotno zvišanje pokojnin, sindikat upokojencev za 3,5-odstotno uskladitev

RTV Slovenija 25.05.2023
Minister za delo Luka Mesec je po seji vlade zagotovil, da bodo z izrednimi ukrepi pomagali predvsem najbolj ogroženim skupinam upokojencev. Hkrati se bodo vsem novembra dvignile pokojnine za 1,8 odstotka, in to bo veljalo do uskladitve v februarju. Po… »

DARS, KI JE LANI USTVARIL 135 MIO DOBIČKA, BO DOBIL ŠE VEČ: Je podražitev vinjet upravičena? (ANKETA)

Regional 25.05.2023
Vlada je danes napovedala podražitev vinjet s 15. junijem za 6,8 odstotka. Po pojasnilih infrastrukturne ministrice Alenke Bratušek so se za podražitev odločili, ker mora država zagotoviti finančno vzdržnost Darsa, da bo lahko izpeljal zastavljene… »

Mesec zavrača očitke o premiku Levice proti sredini

Primorske 25.05.2023
Koordinator Levice Luka Mesec ob pozivih dela članstva k repozicioniranju stranke na levo odgovarja, da je "stranka vedno bila na levi in nikoli ni šla nikamor". Prihajajoči volilni kongres pa bo po njegovih besedah odlična priložnost za pogovor o… »

Mesec: Z ukrepi za upokojence pomagamo najranljivejšim

Dnevnik 25.05.2023
Vlada je po sredini napovedi premierja Roberta Goloba o ukrepih na področju pokojnin danes obravnavala in za obravnavo v DZ po rednem postopku pripravila predlog novele pokojninskega zakona. Minister za delo Luka Mesec je ob tem za STA poudaril, da… »

Mesec: Namesto izrednega dviga pokojnin pomoč najbolj ogroženim

Delo 25.05.2023
Vlada je napovedanih dodatnih sto milijonov evrov upokojencem strukturirala v paket štirih ukrepov. Vlada je na današnji seji sprejela prve dokumente, ki se nanašajo na zagotavljanje dodatnih sto milijonov evrov upokojencem. Te je včeraj ob odprtju… »

Mesec: Z ukrepi za upokojence pomagamo najranljivejšim

Primorske 25.05.2023
Vlada je po sredini napovedi premierja Roberta Goloba o ukrepih na področju pokojnin danes obravnavala predlog novele zakona o pokojninskem in invalidskem zavarovanju, so potrdili za STA. Minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti… »

Luka Mesec o pokojninah: Odločili smo se, da princip obrnemo

SiolNET 25.05.2023
Vlada je po sredini napovedi premierja Roberta Goloba o ukrepih na področju pokojnin danes obravnavala predlog novele zakona o pokojninskem in invalidskem zavarovanju, so potrdili. Minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Luka Mesec… »

Mesec: Kongres bo odlična priložnost, da ocenimo delovanje stranke in začrtamo, kako naprej

RTV Slovenija 25.05.2023
"Ta hip ne bi v ničemer sodil, kaj bo pokazal kongres. Sem pa prepričan, da bomo dobili zaupnico delu, ki ga opravljamo v vladi," je v odzivu na očitke o pomiku stranke Levica v politično sredino in pozive k repozicioniranju na levo dejal Luka Mesec… »

Zdaj je uradno: S tem datumom se bo podražila vinjeta, to je nova cena

Zurnal24 25.05.2023
Vinjeta se je nazadnje podražila pred desetimi leti. Vlada je danes med drugim odločala tudi o predlogu uredbe o cestninskih cestah in cestnini in tako zvišala ceno letne vinjete za 6,8 odstotka. Višja cena bo začela veljati 15. junija 2023. Za letno… »

Takšna bo nova cena letne vinjete

Necenzurirano 25.05.2023
Dars je predlagal podražitev za 6,8 odstotka, vlada je predlog sprejela. »Vlada je prisluhnila predlogu Darsa o 6,8-odstotni podražitvi,« povedala ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek in dodala, da so se vinjete nazadnje podražile leta 2013… »

Bratuškova: Letna vinjeta se bo podražila #video

SiolNET 25.05.2023
Vlada je na današnji seji sprejela predlog Darsa o 6,8-odstotni podražitvi vinjet. Letna vinjeta za avtomobile bo tako stala dobrih 117 evrov, je po seji vlade sporočila ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek. Ministrica za infrastrukturo Alenka… »

Vlada prižgala zeleno luč za podražitev avtocestnih vinjet za vozila, dražje bodo za 6,8 odstotka

RTV Slovenija 25.05.2023
Vlada je sledila predlogu ministrstva za infrastrukturo in podprla predlog za 6,8-odstotno podražitev avtocestnih vinjet. Letna vinjeta za avtomobile bo po novem stala dobrih 117 evrov. Ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek je na novinarski… »

Koliko somišljenikov ima Kordiš? Mesec: "To bo pokazal kongres"

Zurnal24 25.05.2023
Levico naslednji teden čaka volilni kongres, kjer bodo volili novega koordinatorja oziroma koordinatorko ter njegovega namestnika oziroma namestnico. Poslanec Miha Kordiš z na novo ustanovljenim "aktivističnim krilom" stranke opozarja, da je Levica… »

Vlada podprla predlog Darsa

SiolNET 25.05.2023
Vlada je na današnji seji na predlog Darsa sprejela uredbo o cestninskih cestah in cestnini, ki predvideva zvišanje cene elektronskih vinjet za vozila za 6,8 odstotka. Kot je na novinarski konferenci dejala ministrica za infrastrukturo Alenko Bratušek… »

Vlada je podražila vinjete, za osebna vozila po novem 117,5 evra

Delo 25.05.2023
Vlada je danes sprejela predlog uprave Darsa o podražitvi vinjet. Te bodo dražje za 6,8 odstotka. Vlada je danes sprejela predlog uprave Darsa o podražitvi vinjet. Te bodo dražje za 6,8 odstotka, je po seji vlade sporočila ministrica za… »

Vlada potrdila predlog: Vinjete bodo dražje za 6,8 odstotka

Dnevnik 25.05.2023
Vlada je sledila predlogu Darsa glede zvišanja cen vinjet. Te se bodo zvišale za 6,8 odstotka, je danes pojasnila ministrica za infrastrukturo Alenka Bratušek. »Seveda je treba povedati, da je velika večina Slovencev in Slovenk letošnje vinjete že… »

Vlada danes o podražitvi vinjet

Nova 24TV 25.05.2023
Foto: STA Vlada bo danes odločala o predlogu uredbe o cestninskih cestah in cestnini, ki predvideva zvišanje cene elektronskih vinjet za vozila. Ministrstvo za infrastrukturo, ki ga vodi Alenka Bratušek, je namreč podprlo predlog Družbe za avtoceste… »

Vlada ima danes na mizi pomembno odločitev glede vinjet

Zurnal24 25.05.2023
Vlada bo danes med drugim odločala o predlogu uredbe o cestninskih cestah in cestnini, ki predvideva zvišanje cene elektronskih vinjet za vozila. Ministrstvo za infrastrukturo je letos podprlo predlog Darsa o 6,8-odstotni podražitvi. Letna vinjeta za… »

PODRAŽITEV VINJET LE ŠE VPRAŠANJE ČASA? Odločitev danes na mizi vlade

Regional 25.05.2023
Vlada bo danes med drugim odločala o predlogu uredbe o cestninskih cestah in cestnini, ki predvideva zvišanje cene elektronskih vinjet za vozila. Potem ko za dvig cen minula leta ni imela posluha, je ministrstvo za infrastrukturo letos podprlo predlog… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem