Povezane novice

Nina Kostanjšek neposredno v polfinale domačega EP

Primorske 25.05.2023
Nina Kostanjšek je polfinalistka domačega evropskega prvenstva v veslanju na Bledu. V današnjem predtekmovanju je v svoji skupini zasedla tretje mesto in se neposredno prebila med 12 najboljših skifistk v Evropi ter si priveslala dan počitka. BLED >… »

Rajko Hrvat v repešaž

Delo 25.05.2023
Nina Kostanjšek neposredno v polfinale domačega EP na Bledu. Nina Kostanjšek je polfinalistka domačega evropskega prvenstva v veslanju na Bledu. V predtekmovanju je v svoji skupini zasedla tretje mesto in se neposredno prebila med 12 najboljših… »

Rajko Hrvat po hudem boju v repasaž, Nina Kostanjšek v polfinalu

SiolNET 25.05.2023
Glavni slovenski favorit za visoka mesta na domačem evropskem prvenstvu v veslanju na Bledu Rajko Hrvat je v predtekmovanju lahkih skifov zasedel drugo mesto in bo moral v petek ob 10. uri v repasaž. Na dodatni tekmi za polfinale bo nastopil tudi dvojec… »

Hrvat ne dvomi, da mu bo v petek uspel popravni izpit

RTV Slovenija 25.05.2023
Glavni slovenski favorit za visoka mesta na domačem evropskem prvenstvu v veslanju na Bledu Rajko Hrvat je v predtekmovanju lahkih skifov zasedel drugo mesto in bo moral v petek ob 10. uri v repasaž. Hrvat, lani bronast na SP-ju na Češkem, je v lahkem… »

Izogiba se napovedi, ker se je že večkrat opekel

Dnevnik 25.05.2023
Z današnjimi kvalifikacijami se začenja EP v veslanju na Bledu. Nastopilo bo tudi pet Slovencev in Slovenk: Rajko Hrvat (lahki enojec), Filip-Matej Pfeifer, Nina Kostanjšek (oba enojec) ter Nik Krebs in Jaka Čas (dvojec brez krmarja). Po aprilski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem