Povezane novice

Izjemen zaključek Rogliča, zmaga za Zano, ki je v ciljnem sprintu strl Pinota

SiolNET 25.05.2023
Italijan Filippo Zana je veliki zmagovalec prve gorske etape v Dolomitih, Primož Roglič pa se je z izjemnim zaključkom navkreber otresel Joaja Almeide, ne pa tudi vodilnega Gerainta Thomasa, ki mu je sledil kot senca. V cilj sta pripeljala z istim… »

Thomas se je Primoža Rogliča držal kot klop

Dnevnik 25.05.2023
Slovenski kolesar Primož Roglič je v 18. etapi dirke po Italiji, prvi od treh zaporednih gorskih, poskušal z napadi, a mu je vodilni Valižan Geraint Thomas uspešno sledil. Današnja 18. etapa na kolesarski dirki po Italiji je bila po pričakovanjih… »

Jumbovci po Rogličevi akciji jasno in odločno napovedujejo, Almeida v težavah

SiolNET 25.05.2023
Slovenski kolesarski šampion Primož Roglič je v 18. etapi s ciljem na Val di Zoldo pokazal, da je imel v torek le slabši dan. Otresti se ni mogel le rožnatega slavljenca Gerainta Thomasa, medtem ko je Joao Almeida, ki se ni dobro počutil že pred… »

Odzivi na Rogličev napad: "Na trenutke je bil preveč ..."

Zurnal24 25.05.2023
Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič (Jumbo-Visma) je po 18. etapi Gira v skupnem seštevku pridobil eno mest in je zdaj drugi. Še vedno vodi Geraint Thomas. Velik del posla pri Rogličevem napadu na rožnato majico Gerainta Thomasa in… »

Roglič na drugem mestu prehitel Almeido, Thomas ostaja v rožnatem

RTV Slovenija 25.05.2023
Tudi po prvi od treh gorskih etap, ki jo je dobil Italijan Filippo Zana, vodilnega Britanca Gerainta Thomasa in po novem drugouvrščenega Primoža Rogliča loči 29 sekund pred velikim finalom Gira 2023. Roglič (Jumbo Visma) je skupno na drugem mestu… »

Roglič se mora otresti samo še Thomasa

Delo 25.05.2023
Slovenski as v 18. etapi preskočil Almeido, jutri na kraljevski etapi po rožnato majico. V nadaljevanju preberite: Zaključna gorska trilogija Gira se je začela po željah slovenskih navijačev, ki so okupirali cilj 18. etape v Palafaveri. Na njem niso… »

Roglič dobro prestrašil rožnato majico in napredoval na drugo mesto

Delo 25.05.2023
Domačin Filippo Zana je veliki zmagovalec 18. etape. Roglič dobro prestrašil rožnato majico in na drugem mestu zamenjal Almeido. Gorska 18. etapa od Oderza do Val di Zolda je bila to, kar na Giru pričakujemo; akcija od štarta do cilja. Roglič je… »

Roglič na klancu napadel Thomasa, sledila je drama

Zurnal24 25.05.2023
Končno veliko dogajanja na Giru! Za vse pa krivi Primož Roglič in njegova ekipa Jumbo-Visma. Zmaga za Italijana Filippa Zano, Roglič v cilju pred slavljencem Thomasom. V 18. etapi so bile vse oči uprte na kratek zaključni vzpon na Coi (s skoraj… »

Roglič in Thomas odločitev na Giru prestavili na petek oziroma soboto

Primorske 25.05.2023
Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič je zadržal pat pozicijo na prvi od treh etap, ki bodo od danes do sobote določile zmagovalca dirke po Italiji. V cilj je prišel skupaj z nosilcem rožnate majice, Valižanom Geraintom Thomasom, za katerim… »

Priložnost za Rogliča, da vrne udarec! To ga čaka danes ...

Zurnal24 25.05.2023
Na Giru je danes na vrsti prvi od treh zadnjih gorskih preizkusov. Na kolesarski dirki po Italiji bo danes na sporedu 18. etapa, ki bo karavano popeljala od Oderza do Val di Zolda (161 km). Gre za relativno kratko etapo, v kateri pa bodo morali… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem