Povezane novice

Konec tedna na cestah dodatna gneča in zastoji

Dnevnik 25.05.2023
Zlasti v smeri Hrvaške (in nazaj) bo od petka do ponedeljka na slovenskih cestah zelo gost promet, na Darsu pričakujejo zastoje. Zaradi tega se bo podaljšal potovalni čas, ki ga dodatno podaljšujejo nesreče. Letos se jih je ob koncih tedna pripetilo… »

Tudi ta konec tedna nas na cestah najverjetneje čaka kolaps

Necenzurirano 25.05.2023
V zadnjem obdobju za vožnjo izgubimo precej časa, za kar je po večini krivo delo na cestah, zdaj pa bodo za dodatne zgostitve prometa (po)skrbeli še tuji vozniki. Prometno-informacijski center sporoča, da nas tudi prihajajoči vikend čaka zelo… »

Lepi dnevi in praznik bodo zgostili promet

Delo 25.05.2023
Vozil vseh vrst bo več zaradi lepega vremena, zaradi praznika binkošti v tujini pa je napovedan tudi močno povečan tranzitni promet. »Pred nami so lepi dnevi, vreme bo večinoma sončno in toplo. Mnogo ljudi se bo podalo na izlete, ugodne razmere… »

Opozorilo: Obeta se kaotičen vikend na cestah

Zurnal24 25.05.2023
Od petka do ponedeljka zaradi bližajočega praznika v nekaterih državah pričakujemo močno povečan tranzitni promet čez Slovenijo v smeri Hrvaške in nazaj, opozarja Agencija za varnost prometa (AVP). Ob vsakem zastoju na avtocestah vzpostavite… »

Dars opozarja: pred nami še en konec tedna zastojev

SiolNET 25.05.2023
Na Darsu opozarjajo, da lahko vozniki tudi ta konec tedna na slovenskih cestah pričakujejo povečan promet, saj se bliža praznik binkošti, ki je v nekaterih nam bližnjih državah dela prost dan. Dars zaradi bližajočega se praznika binkošti od… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem