Povezane novice

Četrtfinale presenečenj, napredoval nepričakovani gostitelj

Delo 25.05.2023
Nemčija, ZDA, Kanada in Latvija so polfinalisti svetovnega prvenstva v hokeju. V soboto Nemci z Američani in Kanadčani z Latvijci. Nemčija, ZDA, Kanada in Latvija so polfinalisti svetovnega prvenstva v hokeju. Nemci so premagali favorite iz Švice s… »

Latvijci so spisali zgodovino, poslavljajo se zadnji prvaki

SiolNET 25.05.2023
Znani so vsi polfinalisti svetovnega hokejskega prvenstva. Za veliko presenečenje so poskrbeli Latvijci, ki so s 3:1 izločili Švede in se prvič v zgodovini uvrstili v polfinale. Presenetili so tudi Nemci, ki so z istim rezultatom premagali Švicarje… »

Nemci izločili favorizirane Švicarje, zgodovinski uspeh Latvije

RTV Slovenija 25.05.2023
Hokejisti Nemčije so na svetovnem prvenstvu elitne divizije v četrtfinalu presenetljivo izločili Švico s 3:1 in se bodo v sobotnem polfinalu srečali z ZDA. Američani so odpravili Češko s 3:0. Latvija je v Rigi ugnala Švedsko s 3:1 in bo igrala s… »

Šok na SP v hokeju. Tega ni pričakoval skoraj nihče!

Zurnal24 25.05.2023
Nemška hokejska reprezentanca je drugi polfinalist svetovnega prvenstva elitne skupine na Finskem in v Latviji. V Rigi so Nemci premagali Švico s 3:1 (1:0, 2:1, 0:0). Švica, ki je v prvem delu SP igrala odlično in nizala zmago za zmago - Slovenijo je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem