Povezane novice

Ni še konec: Boston ostaja med živimi

SiolNET 26.05.2023
Košarkarji Boston Celtics tudi po šesti tekmi finala zahodne konference ostajajo v boju za veliki finale. Celtics so v TD Gardnu s 110:97 ugnali Miami Heat in so tako izsilili vsaj še šesto tekmo, ki bo v noči na nedeljo, serija pa se zdaj znova seli… »

#video Kelti prišli do druge zmage proti vročici

Dnevnik 26.05.2023
Košarkarji Boston Celtics so bili po treh uvodnih porazih v finalu vzhodne konference končnice severnoameriške lige NBA proti Miami Heat že pod hudim pritiskom, zdaj pa jim gre iz tekme v tekmo bolje. Kelti so na peti tekmi v domači dvorani TD Garden… »

Na pol poti do keltskega čudeža

Zurnal24 26.05.2023
Odigrana je bila peta tekma finala vzhodne konference v ligi NBA. Gladka zmaga Boston Celtics nad Miami Heat. Košarkarji Boston Celtics so bili po treh uvodnih porazih v finalu vzhodne konference končnice proti Miami Heat že pod hudim pritiskom, zdaj… »

Boston zmanjšal zaostanek v zmagah, Miami pod vse večjim pritiskom

RTV Slovenija 26.05.2023
Košarkarji Bostona so v finalu Vzhoda zmagali še drugič zapored in zaostanek v zmagah za Miamijem stopili na -1. V TD Gardnu je bilo 110:97. Če so po uvodnih treh tekmah serije navijači Bostona tako rekoč že obupali, so zdaj zagotovo boljše volje… »

Dallasova zvezda še vedno sije, v podaljšku jo je rešil Pavelski

RTV Slovenija 26.05.2023
Hokejisti Dallasa so se izognili 'metli' v konferenčnem finalu za Stanleyjev pokal. Dobili so četrto tekmo proti Vegasu, v podaljšku je odločil Joe Pavelski. Gostje iz Las Vegasa so imeli velike apetite, potem ko so dobili uvodne tri tekme serije –… »

Boston kaže zobe, na vidiku velik preobrat

Delo 26.05.2023
Po Miamijevem porazu v peti tekmi finale vzhodne konferences s 97:110 je izid v zmagah 3:2. Šesta tekma bo v nedeljo na Floridi. Košarkarji Bostona so bili po treh uvodnih porazih v finalu vzhodne konference končnice lige NBA proti Miamiju že pod… »

Metli so se izognili s prvo zmago

Delo 26.05.2023
Hokejisti Dallasa so v finalu zahodne konference NHL premagali Las Vegas s 3:2 in znižali izid v zmagah na 1:3. Hokejisti Dallasa so v finalu zahodne konference NHL proti Las Vegasu dosegli prvo zmago. Na četrti tekmi v domači dvorani je po podaljšku… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem