Povezane novice

SDS zahteval še višje pokojnine, DZ predlog zavrnil

24ur 26.05.2023
Potem ko so poslanci potrdili rebalans proračuna za letošnje leto, s katerim je Golobova koalicija med drugim zagotovila več denarja za upokojence, je državni zbor odločal o predlogu Janševe SDS za še višje pokojnine. Namesto 1,8-odstotne izredne… »

SDS: Vladni predlog je norčevanje. Svoboda: Predlog SDS-a ne naslavlja najranljivejših.

RTV Slovenija 26.05.2023
DZ je razpravljal o položaju upokojencev in predlogu stranke SDS, ki je za 3,5-odstotno izredno uskladitev pokojnin za vse. O predlogu niso glasovali, saj ga je zavrnil že odbor. Poslanka SDS-a Karmen Furman je na izredni seji, sklicani na zahtevo… »

DZ na izredni seji razpravlja o priporočilih SDS za boljše pokojnine

Dnevnik 26.05.2023
Državni zbor (DZ) je na današnji izredni seji, sklicani na zahtevo SDS, začel obravnavo predloga priporočil vladi zaradi poslabšanja socialnega in gmotnega položaja slovenskih upokojencev. SDS v svojih priporočilih med drugim predlaga 3,5-odstotno… »

Vladajoča večina ni sprejela predloga SDS za višje pokojnine slovenskih upokojencev

Nova 24TV 26.05.2023
Protest upokojencev, ki ga je pripravila ljudska iniciativa Glas upokojencev Slovenije. (Foto: STA) Odbor DZ za delo včeraj na nujni seji o položaju upokojencev, sklicani na zahtevo SDS, ni sprejel predlaganih priporočil. V skladu z njimi bi vlada… »

DZ na izredni seji o priporočilih SDS za boljše pokojnine

SiolNET 26.05.2023
DZ bo na današnji izredni seji, sklicani na zahtevo SDS, obravnaval položaj upokojencev in predlagana priporočila, ki pa jih odbor DZ za delo v četrtek ni podprl. V skladu z njimi bi vlada na primer pristala na 3,5-odstotno izredno uskladitev pokojnin… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem