Povezane novice

Dostavljavci Wolta in Glova so drugič stavkali

RTV Slovenija 26.05.2023
Dostavljavci, ki delo opravljajo za družbi Wolt in Glovo, so izvedli triurno stavko, so sporočili iz Sindikata dostavljavcev - Sindikata Mladi plus. V drugi prekinitvi dela, prvo so izvedli sredi maja, vnovič zahtevajo pogajanja o kolektivni pogodbi… »

Dostavljavci Wolta in Glova danes znova stavkali

SiolNET 26.05.2023
Del dostavljavcev, ki delo opravljajo za družbi Wolt in Glovo, je danes med 11. in 14. uro stavkal, so sporočili iz Sindikata dostavljavcev – Sindikata Mladi plus. V drugi prekinitvi dela, prvo so izvedli sredi maja, so vnovič zahtevali pogajanja o… »

Stavka dostavljalcev Wolta in Glova

Primorske 26.05.2023
Del dostavljalcev, ki delo opravljajo za družbi Wolt in Glovo, je danes med 11. in 14. uro stavkal, so sporočili iz Sindikata dostavljavcev - Sindikata Mladi plus. V drugi prekinitvi dela, prvo so izvedli sredi maja, so vnovič zahtevali pogajanja o… »

Dostavljalci Wolta in Glova danes znova stavkajo

Dnevnik 26.05.2023
Dostavljalci, ki delo opravljajo za družbi Wolt in Glovo, danes med 11. in 14. uro stavkajo, so sporočili iz Sindikata dostavljavcev - Sindikata Mladi plus. V drugi prekinitvi dela, prvo so izvedli sredi maja, vnovič zahtevajo pogajanja o kolektivni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem