Povezane novice

DRAMA V LABINU: Prevrnila se je traktorska prikolica polna maturantov (FOTO)

Regional 26.05.2023
V nesreči traktorja v hrvaški Istri se je danes poškodovalo več maturantov iz Labina, so za hrvaško tiskovno agencijo Hina potrdili v istrskem štabu civilne zaščite. 14 maturantov so po poročanju spletnega portala časnika Glas Istre prepeljali v… »

FOTO: Traktorju odpovedale zavore, maturanti zgrmeli 20 metrov v globino

Necenzurirano 26.05.2023
V Labinu so si maturanti popestrili zadnji šolski dan, ko se je grdo zapletlo. Dijaki zaključnega letnika Srednje šole Mate Blažina iz Labina na vzhodu Istre so se nagnetli na traktor s prikolico in se pred slavjem zapeljali po lokalni cesti. Ko so… »

V nesreči traktorja v hrvaški Istri poškodovanih več maturantov

RTV Slovenija 26.05.2023
V nesreči traktorja v hrvaški Istri se je poškodovalo več maturantov iz Labina, so potrdili v istrskem štabu civilne zaščite. 14 maturantov so po poročanju spletnega portala časopisa Glas Istre prepeljali v bolnišnico v Pulj, dva pa na Reko… »

Norijada: krvav zaključek tradicionalne povorke hrvaških maturantov

Dnevnik 26.05.2023
Na tradicionalni povorki hrvaških maturantov, ki ji pravijo kar Norijada, se je blizu istrskega Labina poškodovalo trideset maturantov. Osem so jih odpeljali v bolnico. Z zaključka v šoli so se na prikolici traktorja peljali na zasebno zabavo, ko so… »

Grozljiva nesreča: Prevrnila se je prikolica, polna maturantov

Zurnal24 26.05.2023
Na kraj nesreče je odhitelo pet ekip nujne medicinske pomoči. Iz Hrvaške prihajajo vesti o hudi nesreči, ki se je pripetila v okolici mesta Labin. Po poročanju hrvaških medijev, se je v bližini mesta prevrnil traktor s prikolico, v kateri se je v… »

V nesreči s traktorsko prikolico poškodovanih osem maturantov

SiolNET 26.05.2023
V okolici hrvaškega mesta Prtlog v Istri se je na klancu prevrnila traktorska prikolica in zgrmela po bregu. V nesreči se je lažje poškodovalo osem maturantov iz Labina, so za hrvaško tiskovno agencijo Hina potrdili v istrskem štabu civilne… »

V nesreči traktorja v hrvaški Istri poškodovanih osem maturantov

Primorske 26.05.2023
V nesreči traktorja v hrvaški Istri se je danes lažje poškodovalo osem maturantov iz Labina, so potrdili v istrskem štabu civilne zaščite. Maturante je oskrbelo več ekip nujne medicinske pomoči, na kraj nesreče pa so prispeli tudi policija in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem