Povezane novice

Golob: Pri odločitvah o novi vojaški opremi temeljni kriterij izkušnje vojakov

Delo 26.05.2023
Premier Robert Golob je ob obisku obrambnega ministrstva izpostavil tudi nepogrešljiv prispevek vojske pri civilnih nalogah. Premier Robert Golob je obiskal obrambno ministrstvo in prek videokonferenčnega klica nagovoril pripadnike na mednarodnih… »

Golob: Pri odločitvah o nakupu vojaške opreme bodo temeljni kriterij terenske izkušnje vojakov

Dnevnik 26.05.2023
Premier Robert Golob je obiskal obrambno ministrstvo in preko videokonferenčnega klica nagovoril pripadnike na mednarodnih misijah. Ob tem je napovedal, da bodo terenske izkušnje vojakov z opremo temeljni kriterij pri prihodnjih odločitvah o nakupu… »

Golob: Pri odločitvah o nakupu vojaške opreme bodo temeljni kriterij terenske izkušnje vojakov

SiolNET 26.05.2023
Premier Robert Golob je obiskal obrambno ministrstvo in prek videokonferenčnega klica nagovoril pripadnike na mednarodnih misijah. Ob tem je napovedal, da bodo terenske izkušnje vojakov temeljni kriterij pri prihodnjih odločitvah o nakupu vojaške… »

Golob: Naprej gremo z zanesljivo tehniko in ne sanjarimo o nepreizkušenih orožjih kot nekateri

RTV Slovenija 26.05.2023
Slovenska vojska je v precej boljšem stanju kot nekoč, posodobili pa jo bomo z zanesljivo tehniko in orožjem, je napovedal predsednik vlade Robert Golob. Nakup osemkolesnikov se bliža "ciljni ravnini", sporoča obrambni minister Marjan Šarec… »

Golob: "To je nekaj, na kar smo lahko upravičeno ponosni"

Zurnal24 26.05.2023
Golob je pohvalil delo ministrstva za obrambo in napovedal, da bodo odslej bolj upoštevali izkušnje s terena. Predsednik vlade Robert Golob je danes obiskal ministrstvo za obrambo, ki ga vodi Marjan Šarec. Predstavili so mu aktualno stanje in ga… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem