Povezane novice

Ne le Verstappen in Leclerc, še nekdo želi najboljši štartni položaj

SiolNET 26.05.2023
Max Verstappen (Red Bull) in Charles Leclerc (Ferrari) sta prva favorita za najboljši štartni položaj v Monte Carlu. A v soboto ob 16.00 boj za "pole position" napoveduje tudi Fernando Alonso (Aston Martin). "Morali bi biti eden od kandidatov. Da." Nad… »

Verstappen najhujših tekmecev ne vidi v Ferrarijevih dirkačih

Delo 26.05.2023
Na ulicah Monte Carla bo v nedeljo na sporedu šesta letošnja dirka v formuli 1. Na današnjih prostih treningih je bil najhitrejši nizozemski šampion. Red Bullova dirkača sta v svojo korist odločila vseh pet letošnjih dirk za svetovno prvenstvo v… »

Razbitine v Monaku, tudi Ferrarijeva. Verstappnov strah odveč.

SiolNET 26.05.2023
Že prvi trening za VN Monaka je napovedal zanimiv dirkaški konec tedna: najhitrejši je bil Carlos Sainz (Ferrari), drugi Fernando Alonso (Aston Martin), Max Verstappen (Red Bull), nezadovoljen z nastavitvami svojega dirkalnika, šele šesti. Je bil pa… »

Ozke ulice in dež. Španski veteran razmišlja o zmagi.

SiolNET 26.05.2023
"So boljši od vseh. Odlično so opravili svoje delo. Prevladujejo in to si zaslužijo," je pred VN Monaka o Red Bullu, ki je dobil prvih pet dirk letošnje sezone formule 1, povedal Fernando Alonso. Dirkač Aston Martina je po štirih tretjih mestih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem