Povezane novice

Kazen za Leclerca, Alonso ima načrt za zmago

SiolNET 27.05.2023
Na šesti dirki prvenstva formule 1 bosta iz prve vrste štartala Max Verstappen (Red Bull) in Fernando Alonso (Aston Martin). Težko delo čaka domačina Charlesa Leclerca (Ferrari), ki je bil razočaran že nad tretjim dosežkom v kvalifikacijah, nato… »

En Red Bull razbit, drugi v zadnjem zavoju ukradel prvi štartni položaj

SiolNET 27.05.2023
Z neverjetnimi zadnjimi zavoji je v zadnjem hitrem krogu Max Verstappen (Red Bull) dobil kvalifikacije v Monte Carlu in prvič VN Monaka začel s prvega štartnega mesta. Za vsega 84 tisočink je "pole position" ukradel Fernandu Alonsu (Aston Martin). Po… »

Verstappen za 84 tisočink hitrejši od Alonsa

RTV Slovenija 27.05.2023
Max Verstappen (Red Bull) bo nedeljsko preizkušnjo svetovnega prvenstva v Monte Carlu začel s prvega startnega mesta. V kvalifikacijah je bil svetovni prvak hitrejši od Fernanda Alonsa (Aston Martin) in Charlesa Leclerca (Ferrari). Razplet na vrhu je… »

Verstappen s prvega mesta v Monaku

Delo 27.05.2023
V kvalifikacijah šeste dirke za svetovno prvenstvo najhitrejši svetovni prvak. Nizozemec Max Verstappen (red Bull) bo nedeljsko klasično preizkušnjo svetovnega prvenstva v Monte Carlu začel s prvega štartnega mesta. V kvalifikacijah je svetovni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem