Povezane novice

ZLOČIN NA ŠTAJERSKEM: 20-letnik vzel življenje partnerki (FOTO)

Regional 27.05.2023
Policija preiskuje smrt 27-letne državljanke Srbije, katere truplo so danes našli v stanovanju v Mariboru, reševalci pa naj bi ugotovili, da je umrla nasilne smrti. Policija je na kraju dogodka odvzela prostost 20-letnemu državljanu Kosova, so kmalu… »

V Mariboru 20-letnik ubil svojo partnerico

Zurnal24 27.05.2023
Tragičen primer iz štajerske metropole. V soboto okrog 14. ure so bili mariborski policisti obveščeni o domnevni nasilni smrti mlade ženske. O tem so jih obvestili reševalci, ki so bili napoteni na lokacijo. Policisti so ugotovili, da je preminula… »

Policija preiskuje domnevno nasilno smrt 27-letne ženske v Mariboru

Primorske 27.05.2023
Policija preiskuje smrt 27-letne državljanke Srbije, katere truplo so danes našli v stanovanju v Mariboru, reševalci pa naj bi ugotovili, da je umrla nasilne smrti. Policija je na kraju dogodka odvzela prostost 20-letnemu državljanu Slovenije, so… »

Po nasilni smrti ženske pridržali njenega partnerja

Dnevnik 27.05.2023
Policija preiskuje smrt 27-letne državljanke Srbije, truplo so včeraj našli v stanovanju v Mariboru, reševalci pa naj bi ugotovili, da je umrla nasilne smrti. Policija je na kraju dogodka odvzela prostost 20-letnemu državljanu Slovenije, šlo naj bi… »

27-letna ženska v Mariboru umrla nasilne smrti

SiolNET 27.05.2023
Policijo so danes okoli 14. ure obvestili, da so v stanovanje v Mariboru na poti reševalci, saj naj bi bila tam poškodovana ženska. Kmalu po tem so na OKC prejeli klic moškega, da bi naj reševalci na kraju ugotovili, da je ženska umrla nasilne… »

Policija v Mariboru preiskuje nasilno smrt 27-letnice

RTV Slovenija 27.05.2023
Policija preiskuje smrt 27-letne državljanke Srbije, katere truplo so danes našli v stanovanju v Mariboru, reševalci pa naj bi ugotovili, da je umrla nasilne smrti. Policija je na kraju dogodka odvzela prostost 20-letnemu državljanu Slovenije… »

Preiskava domnevno nasilne smrti ženske v Mariboru

Delo 27.05.2023
Policija preiskuje smrt 27-letne državljanke Srbije, pri tem pa je odvzela prostost 20-letnemu državljanu Slovenije. Policija preiskuje smrt 27-letne državljanke Srbije, katere truplo so danes našli v stanovanju v Mariboru, reševalci pa naj bi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem