Povezane novice

Nor razplet v Nemčiji! Bayern in Borussia do zadnje sekunde v borbi za naslov

Zurnal24 27.05.2023
Bayern po šokantnem razpletu bundeslige spet prvak. Stari in novi nemški nogometni prvak je Bayern iz Münchna. Bavarci so v zadnjem krogu v gosteh premagali Köln z 2:1, Borussia Dortmund, ki je imela pred tem krogom dve točki prednosti, pa je doma… »

Bayern po šokantnem razpletu spet prvak

Delo 27.05.2023
Bavarci so se v zadnjem kolu nemškega nogometnega prvenstva rešili z zadetkom Jamala Musiale v 89. minuti. Stari in novi nemški nogometni prvak je Bayern iz Münchna. Bavarci so v zadnjem kolu v gosteh premagali Köln z 2:1, Borussia Dortmund, ki je… »

Joker Musiala v 89. minuti zagotovil Bayernu 11. zaporedni naslov po velikem spodrsljaju Borussie

RTV Slovenija 27.05.2023
Jamal Musiala je z izjemnim strelom v 89. minuti zagotovil Bayernu enajsti zaporedni naslov nemškega prvaka. Bavarci so v zadnjem krogu Bundeslige odnesli tri točke iz Kölna (1:2). Borussia Dortmund je le remizirala z Mainzem (2:2)! Takega razpleta v… »

Bayern po šokantnem razpletu bundeslige spet prvak

Dnevnik 27.05.2023
Stari in novi nemški nogometni prvak je Bayern iz Münchna. Bavarci so v zadnjem krogu v gosteh premagali Köln z 2:1, Borussia Dortmund, ki je imela pred tem krogom dve točki prednosti, pa je doma igrala le 2:2 z Mainzem. Za Bayern je to 11. zaporedni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem