Povezane novice

Roglič pred Kolosejem v Rimu zmagovalec Gira

Primorske 28.05.2023
Slovenski kolesarski zvezdnik Primož Roglič (Jumbo-Visma) je tudi uradno zmagovalec 106. dirke po Italiji. Zadnjo etapo v Rimu je pred Kolosejem varno končal v času glavnine in zadržal 14 sekund naskoka pred tekmeci, potem ko je v soboto po sijajni… »

Roglič prek gora, dežja, padca in tiste verige prispel v rožnati Rim!

RTV Slovenija 28.05.2023
V Rimu se je končala zadnja etapa letošnje Dirke po Italiji, njen kralj je tudi uradno postal Primož Roglič, ki je brez težav končal kratko ravninsko etapo. "Vsaka zmaga je nekaj posebnega, a ta trenutek bo v moji glavi ostal za vedno," je dejal… »

Cavendishu Rim, Rogliču Giro

Delo 28.05.2023
Mark Cavendish je veliki zmagovalec zadnje, 21. etape na Giru. Primož Roglič slavi zmago v skupnem seštevku Gira. Gira je konec! Živel Giro! Primož Roglič je osvojil svojo četrto tritedensko dirko, tokrat legendarni, famozni Giro! Zadnja, 21. etapa… »

To je bil Thomasov prvi odziv po porazu. Noro, kaj je izrekel o Primožu

Zurnal24 28.05.2023
Geraint Thomas je z obnašanjem po koncu 20. etape dokazal, da je resnično pravi šampion. Po koncu 19. etape dirke po Italiji, so iz ekipe Ineos Grenadiers ponavljali, da so zelo zadovoljni, da je njihov kapetan Geraint Thomas po zadnji cestni gorski… »

Poglejte si čustveni trenutek, ko je Primož izvedel, da je premagal Thomasa

Zurnal24 28.05.2023
Primožu Rogliču je kot prvemu Slovencu uspelo dobiti slovito dirko po Italiji. Slovenski kolesarski as Primož Roglič se je zavedal, da je na 20. etapi dirke po Italiji pred zelo zahtevno nalogo. Najverjetneje bo moral dobiti etapo, obenem pa bo moral… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem