Povezane novice

Dallas se še ne predaja, izvlekel je šesto tekmo

Zurnal24 28.05.2023
Dallas je z dvema zaporednima zmagama prišel do šeste tekme. Hokejisti Dallas Stars so v finalu zahodne konference severnoameriške lige NHL proti Vegas Golden Knights dosegli še drugo zmago. Na peti tekmi v gosteh pri zlatih vitezih so zvezde zmagale… »

#video White s košem ob pisku sirene Boston obvaroval pred izpadom

Dnevnik 28.05.2023
Derrick White je postal junak večera na šesti tekmi finala vzhodne konference severnoameriške košarkarske lige NBA, potem ko je za Boston Celtics dosegel koš ob pisku sirene za zmago s 104:103. Kelti so v razprodani dvorani Kaseya dvoboj na štiri… »

Prvi dve tekmi sedel na klopi, zdaj Dallas ohranja v igri #video

SiolNET 28.05.2023
Podobno kot v ligi NBA med Bostonom in Miamijem se zapleta v ligi NHL v finalnem obračunu zahodne konference. Vegas je vodil s 3:0 v zmagah, zdaj je drugič zapored zmagal Dallas. Ty Dellandrea, ki je prvi dve tekmi sedel na klopi, je v zadnji tretjini… »

Drama v Miamiju, odločil koš v zadnji sekundi!

Zurnal24 28.05.2023
Odigrana je bila dramatična šesta tekma finala Vzhoda med Miami Heat in Boston Celtics. Derrick White je postal junak večera na šesti tekmi finala vzhodne konference lige NBA, potem ko je za Boston Celtics dosegel koš ob pisku sirene za zmago nad… »

Boston po drami izsilil odločilno tekmo

RTV Slovenija 28.05.2023
S košem Derricka Whita ob zvoku sirene je Boston v infarktni končnici s 104:103 ugnal Miami in prišel na prag največjega preobrata v zgodovini Lige NBA. Celticsi so po zaostanku 0:3 finalno serijo Vzhoda izenačili na 3:3. Boston je šele četrta… »

Dellandrea v 87 sekundah podaljšal upanje Dallasa

RTV Slovenija 28.05.2023
Hokejisti Dallasa so v finalu Zahodne konference Lige NHL drugič zapored premagali Vegas (4:2) in zaostanek v boju na štiri zmage znižali na 2:3. "Poznam svoje fante in niso bili zadovoljni, da smo se znašli v luknji, v kateri smo bili," je dejal… »

Žilavi Boston s košem v zadnji stotinki izsilil sedmo tekmo

Delo 28.05.2023
Košarkarji Bostona se ne dajo, s košem ob pisku sirene Derricka Whita so premagali Miami s 104:103 in polfinalno serijo v ligi NBA izenačili na 3:3. Še teden dni nazaj se je Boston zdel v izgubljenem položaju, zaostajali so z 0:3 v zmagah proti… »

Dellandrea izsilil šesto tekmo za Dallas

Delo 28.05.2023
Hokejisti Dallas Stars so na peti tekmi premagali Vegas Golden Knights s 4:2 in zdaj v seriji zaostajajo le še s 3:2. Šesta tekma bo v Dallasu. Hokejisti Dallas Stars so v finalu zahodne konference severnoameriške lige NHL proti Vegas Golden Knights… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem