Povezane novice

Mitja Mežnar: "Primoževa mama nam je zabičala, da ga ne smemo porivati"

RTV Slovenija 28.05.2023
Ob podoživljanju dogodkov sobotne odločilne etape na Giru na Svete Višarje nikakor ne moremo mimo trenutka, ko se je Primožu Rogliču snela veriga. Medtem ko je Slovenija zadrževala dih, je bil tam ob pravem času nekdo, ki ni bil odet v barve Jumba… »

Kako se je odzval Roglič, ko je izvedel, da je zmagal? #video

SiolNET 28.05.2023
Slovenski kolesar Primož Roglič je s sobotno zmago na kronometru na Višarje poskrbel za pravo navijaško norišnico. Ali ste videli, kako se je odzval glavni junak letošnjega Gira in kako drugi v njegovi ekipi, ko so izvedeli, da ima naš kolesar… »

To se obeta junaškemu Slovencu, ki je pomagal Rogliču

Zurnal24 28.05.2023
Naključnega junaka dirke po Italiji, ki je Primožu Rogliču pomagal do zmage na odločilnem kronometru, čaka lepa nagrada. Požrtvovalni slovenski navijač je postal naključni junak odločilne vožnje na čas na dirki po Italiji, v kateri je sijajni… »

Norišnica na Višarjah: Roglič je dal vse od sebe, navijači so storili enako! #foto

SiolNET 28.05.2023
Kakšen fantastičen dan! Kdor je v soboto, 27. maja, manjkal na Svetih Višarjah, mu je lahko žal in pika. Bil je namreč eden tistih dni, o katerem bodo ljubitelji športa vedno znova radi razglabljali in obujali spomine. Glede na sanjski razplet… »

"Pravi vzor. Kar te ne ubije, te naredi močnejšega!"

SiolNET 28.05.2023
Zmaga Primoža Rogliča na odločilni, predzadnji etapi na dirki po Italiji in prevzem vodstva v skupni razvrstitvi je povzročila pravo evforijo med slovenskimi uporabniki družbenih omrežij, tudi znanih slovenskih športnikov in politikov. Sportal… »

Peter Prevc se je moral usesti in vprašati, ali je to sploh res

SiolNET 28.05.2023
Po izjemni vožnji Primoža Rogliča na kronometru od Trbiža do Svetih Višarij je sledila navijaška eksplozija. Ob trasi je bilo ogromno slovenskih navijačev, ki so stiskali pesti za Roglo. Za njegovo veliko zmago je trepetal tudi slovenski skakalec… »

Navijač, ki je junaško pomagal Primožu Rogliču, je nekdanji skakalec

SiolNET 28.05.2023
Slovenija se skupaj s Primožem Rogličem veseli zgodovinskega uspeha na Dirki po Italiji. A na posamičnem kronometru od Trbiža do Svetih Višarij ni šlo vse gladko. Na strmem klancu je Rogliču ponagajala veriga. Ker je imel predstavnik ekipe… »

Razplet na Višarjah razvnel splet: Roglič se je snel s ketne

Primorske 28.05.2023
Zmaga slovenskega kolesarja Primoža Rogliča na odločilni, predzadnji etapi na dirki po Italiji in prevzem vodstva v skupni razvrstitvi je povzročila pravo evforijo med slovenskimi uporabniki družbenih omrežij. Tudi domači mediji so polni hvalnic za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem