Povezane novice

Odšla sredi nočnega dela, našli so jo mrtvo v kanalu

Zurnal24 28.05.2023
Delavka se ni vrnila z malice. Gasilci so jo našli utopljeno. V noči na soboto, malce po 2.30, so delavci Titanove livarne v Kamniku opazili, da se sodelavka ni vrnila z malice. Ob industrijskem kanalu, ki napaja elektrarno, so našli njene osebne… »

Po malici se ni vrnila na delo, našli so jo v Kamniški Bistrici

SiolNET 28.05.2023
V noči na soboto, nekaj po pol tretji uri zjutraj, so na Kovinarski cesti v Kamniku zaposleni v podjetju ugotovili, da se po malici sodelavec ni vrnil na delovno mesto. Policisti in gasilci PGD Kamnik so skupaj preiskali območje in pogrešano osebo tik… »

Delavko našli v strugi kanala Kamniške Bistrice, oživljanje ni uspelo

Primorske 28.05.2023
Ponoči, nekaj po pol tretji uri, so na Kovinarski cesti v Kamniku zaposleni v podjetju ugotovili, da se po malici sodelavec ni vrnil na delovno mesto. Policisti in gasilci Prostovoljnega gasilskega društva (PGD) Kamnik so skupaj preiskali območje in… »

Oživljanje utopljene v Kamniški Bistrici ni uspelo

Nova 24TV 28.05.2023
Kamniska Bistrica. Reka Kamniska Bistrica. Spletni portal Kamnik Info poroča, da se je utopila ženska srednjih let. Sodelavci so, potem ko se ni vrnila z malice in so ob industrijskem kanalu pri elektrarni na Bakovniku našli njene osebne stvari, kar je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem