Povezane novice

Erdogan na čelu države še pet let: "Turčija je danes zmagala"

RTV Slovenija 28.05.2023
Recep Tayyip Erdogan je po 99,43 odstotka preštetih glasovnic dobil 52,14 odstotka glasov, njegov protikandidat Kemal Kilicardoglu pa slabih 48 odstotkov, je sporočila turška volilna komisija. S tem je Erdogan dobil nov petletni mandat. Erdogan, ki je… »

Erdogan razglasil zmago, čestitke tudi od Pirc Musarjeve #video

SiolNET 28.05.2023
Turški predsednik Recep Tayyip Erdogan je zvečer razglasil zmago v drugem krogu predsedniških volitev, v katerem se je pomeril s kandidatom združene opozicije Kemalom Kilicdaroglujem, poročajo tuje tiskovne agencije. Dobil je približno 52 odstotkov… »

Erdogan razglasil zmago na predsedniških volitvah v Turčiji

Primorske 28.05.2023
Turški predsednik Recep Tayyip Erdogan je zvečer razglasil zmago v drugem krogu predsedniških volitev, v katerem se je pomeril s kandidatom združene opozicije Kemalom Kilicdaroglujem. ANKARA >Erdogan se je v nastopu pred privrženci v Istanbulu… »

Erdogan razglasil zmago v Turčiji / Predsedniški protikandidat opozarja na težave, ki so pred državo

Mladina 28.05.2023
"Na teh volitvah se je kljub represiji jasno izrazila volja ljudi po zamenjavi avtoritarne vlade," je po drugem krogu predsedniških volitev dejal kandidat združene opozicije Kemal Kilicdaroglu. Turški predsednik Recep Tayyip Erdogan je zvečer… »

Opozicija ni spodnesla Erdogana

Dnevnik 28.05.2023
Turški opoziciji z njenim vodjem Kemalom Kilicdaroglujem ni uspelo doseči političnega preobrata v državi in predsednika Recepa Tayyipa Erdogana zriniti z oblasti. V drugem krogu volitev je Erdogan tekmeca premagal z dobrimi štirimi odstotnimi… »

Erdogan razglasil zmago na predsedniških volitvah v Turčiji

Zurnal24 28.05.2023
Turški predsednik Recep Tayyip Erdogan je zvečer razglasil zmago v drugem krogu predsedniških volitev, v katerem se je pomeril s kandidatom združene opozicije Kemalom Kilicdaroglujem, poročajo tuje tiskovne agencije. Erdogan se je v nastopu pred… »

Erdoğan bo Turčijo vodil še naslednjih pet let

Delo 28.05.2023
Po 99 odstotkih preštetih glasov je Erdoğan prejel približno 52 odstotkov glasov, Kılıçdaroğlu pa okoli 48 odstotkov glasov. Recep Tayyip Erdoğan je v drugem krogu predsedniških volitev v Turčiji potrdil zanesljivo zmago iz prvega kroga, ko mu… »

Turški mediji: Po skoraj polovici preštetih glasov vodi Erdogan

Delo 28.05.2023
Izidi drugega kroga predsedniških volitev bodo znani prej kot izidi prvega kroga, saj sta tokrat na glasovnici le dva kandidata. Po skoraj polovici preštetih glasov v drugem krogu predsedniških volitev vodi trenutni predsednik Recep Tayyip Erdogan… »

Kandidata za predsednika Turčije oddala svoj glas v drugem krogu volitev

Zurnal24 28.05.2023
Vodja turške opozicije Kemal Kilicdaroglu je po oddaji glasu v današnjem drugem krogu volitev za predsednika Turčije v Ankari pozval volivce, naj se "znebijo avtoritarnega režima", trenutni predsednik Recep Tayyip Erdogan pa je volivce znova pozval k… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem