Povezane novice

V nesreči na jezeru Maggiore umrla tudi Tržačanka

Primorske 29.05.2023
V nedeljski nesreči jadrnice na jezeru Maggiore na severu Italije so po najnovejših podatkih umrli štirje ljudje, so davi sporočili italijanski gasilci. Med temi je po poročanju Primorskega dnevnika tudi 53-letna Tržačanka, ki je sicer živela v… »

HUDA NESREČA JADRNICE NA JEZERU: Na njej praznovali rojstni dan; štirje mrtvi (FOTO)

Regional 29.05.2023
V nesreči jadrnice na jezeru Maggiore na severu Italije so v nedeljo umrle štiri osebe, poročajo tuje tiskovne agencije. Jadrnica s 25 ljudmi na krovu se je zvečer prevrnila in potopila zaradi močnega neurja. Gasilci so v nedeljo zvečer na Twitterju… »

V nesreči jadrnice na jezeru Maggiore štirje mrtvi #video #foto

SiolNET 29.05.2023
V nesreči jadrnice na jezeru Maggiore na severu Italije so po najnovejših podatkih umrli štirje ljudje, poročajo tuje tiskovne agencije. Jadrnica s 25 ljudmi na krovu se je zvečer prevrnila in potopila zaradi močnega neurja. Gasilci so v nedeljo… »

FOTO: Tragedija pri sosedih, umrli štirje ljudje

Necenzurirano 29.05.2023
Plovilo se je zaradi slabega vremena najprej prevrnilo, nato še potopilo. Vsi na krovu so končali v vodi. Včeraj zvečer se je na jezeru Maggiore na severu Italije prevrnila jadrnica, ki je prevažala 20 potnikov. Našli so štiri trupla. Guverner… »

Na jezeru Maggiore štirje mrtvi

Delo 29.05.2023
Zaradi močnega neurja se je jadrnica s 25 ljudmi na krovu zvečer prevrnila in potopila. V nedeljski nesreči jadrnice na jezeru Maggiore na severu Italije so po najnovejših podatkih umrli štirje ljudje, so po poročanju tujih tiskovnih agencij davi… »

Na italijanskem jezeru potonila jadrnica s 25 ljudmi na krovu

Zurnal24 29.05.2023
V nesreči so umrle štiri osebe. V nesreči jadrnice na jezeru Maggiore na severu Italije sta v nedeljo umrla dva človeka, dva pa še vedno pogrešajo, poročajo tuje tiskovne agencije. Jadrnica s 25 ljudmi na krovu se je zvečer prevrnila in potopila… »

V nesreči na jezeru Maggiore štirje mrtvi

Dnevnik 29.05.2023
V nedeljski nesreči jadrnice na jezeru Maggiore na severu Italije so po najnovejših podatkih umrli štirje ljudje, so po poročanju tujih tiskovnih agencij davi sporočili italijanski gasilci. Jadrnica s 25 ljudmi na krovu se je zvečer prevrnila in… »

V nedeljski nesreči jadrnice na italijanskem jezeru Maggiore umrli štirje ljudje

RTV Slovenija 29.05.2023
V nedeljski nesreči jadrnice na jezeru Maggiore na severu Italije so po najnovejših podatkih umrli štirje ljudje, so zjutraj sporočili italijanski gasilci. Jadrnica s 25 ljudmi na krovu se je zvečer prevrnila in potopila zaradi močnega neurja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem