Povezane novice

Putin napad na Moskvo označil za poskus ustrahovanja. V napadih po Ukrajini ubiti štirje ljudje.

RTV Slovenija 30.05.2023
V zadnjih 24 urah sta bili z brezpilotnimi letalniki napadeni prestolnici Rusije in Ukrajine. Ruski predsednik Putin je napad na Moskvo označil za "poskus ustrahovanja Ukrajine". Rusija je predtem izvedla tretji napad na Kijev v zadnjih 24 urah. Rusija… »

Rusija izdala nalog za aretacijo dveh visokih ukrajinskih poveljnikov #vŽivo #video

SiolNET 30.05.2023
Rusko notranje ministrstvo je nekaj ur po seriji napadov z droni v moskovski regiji na seznam iskanih oseb uvrstilo dva visoka ukrajinska poveljnika, vrhovnega poveljnika ukrajinskih oboroženih sil Valerija Zalužnega in poveljnika ukrajinskih kopenskih… »

#foto Moskva tarča napada z droni, novi napadi tudi na Kijev

Dnevnik 30.05.2023
Moskva je bila v jutranjih urah tarča napada brezpilotnih letalnikov, ki so po navedbah župana Sergeja Sobjanina povzročili manjšo škodo na objektih v prestolnici. Rusko obrambno ministrstvo je napad označilo za terorističnega in zanj obtožilo… »

Kijev / Ukrajina sestrelila 29 od 31 ruskih dronov

Mladina 30.05.2023
Rusija je sprožila nove napade z brezpilotnimi letalniki na Kijev, v katerih je umrla najmanj ena oseba, štirje ljudje so ranjeni. Rusija je zgodaj davi sprožila nove napade z brezpilotnimi letalniki na Kijev, v katerih je umrla najmanj ena oseba… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem