Povezane novice

Partnerko je tepel in jo napeljeval k prostituciji, koprski kriminalisti so ga ovadili

Primorske 30.05.2023
Za zapahi koprskega pripora je konec prejšnjega tedna končal 24-letni državljan Kosova, ki so ga koprski kriminalisti osumili več kaznivih dejanj: od zlorabe prostitucije do lahke telesne poškodbe in nasilja v družini. Zaradi namišljenega dolga je… »

Zadavil jo je in dve noči spal ob njenem truplu

Dnevnik 30.05.2023
Mariborsko sodišče je odredilo pripor za 20-letnega Lazarja T., ki je vzel življenje svoji sedem let starejši partnerici Emiliji M. Podrobnosti uboja in obnašanja osumljenega po zločinu so grozljive. Zadavil jo je v četrtek, do sobote pa se… »

Umoril Emilijo in dve noči spal ob njenem truplu

Zurnal24 30.05.2023
Dvajsetletni Lazar T. je sedem let starejšo partnerko Emilijo M. pretepel in nato zadavil. Danes so ga pripeljali pred preiskovalnega sodnika, ki je zoper njega odredil pripor. Znanih je vse več podrobnosti o nasilni smrti 27-letne Emilije M. v… »

Močno jo je udaril in zadavil

Delo 30.05.2023
Nato pa je 20-letni morilec dve noči spal ob mrtvi 27-letni ženski, državljanki Srbije. O preiskavi sobotnega kaznivega dejanja uboja je danes Darko Nerat, vodja oddelka za splošno kriminaliteto sektorja kriminalistične policije Policijske uprave… »

Za uboj ženske v Mariboru osumljen njen 20-letni partner

Primorske 30.05.2023
Policisti so za nasilno smrt 27-letne državljanke Srbije, katere truplo so v soboto našli v stanovanju v Mariboru, ovadili njenega 20-letnega partnerja. Osumljeni je v priporu. Policija ga je v preteklosti že obravnavala zaradi zaradi prekrška in… »

20-letnik osumljen za uboj 27-letne državljanke Srbije v Mariboru

RTV Slovenija 30.05.2023
Policisti so za nasilno smrt 27-letne državljanke Srbije, njeno truplo so v soboto našli v stanovanju v Mariboru, ovadili njenega 20-letnega partnerja, ki je v priporu. Policija ga je v preteklosti že obravnavala zaradi kaznivih dejanj z elementi… »

PODROBNOSTI UBOJA V MARIBORU: Žrtev večkrat udaril, jo zadavil in dve noči spal ob truplu (FOTO, VIDEO)

Regional 30.05.2023
Policisti so za nasilno smrt 27-letne državljanke Srbije, katere truplo so v soboto našli v stanovanju v Mariboru, ovadili njenega 20-letnega partnerja. Osumljeni je v priporu. Policija ga je v preteklosti že obravnavala zaradi zaradi prekrška in… »

Groza v Mariboru: 20-letnik Emilijo zadavil, poklical mamo in dva dni spal ob njenem truplu

Necenzurirano 30.05.2023
Mariborski kriminalisti so danes pojasnili več podrobnosti o preiskavi kaznivega dejanja uboja 27-letne državljanke Srbije, katere truplo so v soboto našli v stanovanju v Mariboru. Kot smo že poročali, so v soboto v enem od mariborskih stanovanj… »

Nove podrobnosti: mami je povedal, kaj se zgodilo, nato pa ...

SiolNET 30.05.2023
"V soboto, 27. maja, okoli 14. ure smo bili obveščeni, da so reševalci napoteni v stanovanje v Mariboru, kjer naj bi bila poškodovana ženska. Za tem smo na OKC prejeli še klic moškega, da je na kraju z reševalci in da je tam tudi moški, ki naj bi… »

Kosovec Ukrajinko na Obali silil v prostitucijo in pretepal

Necenzurirano 30.05.2023
V pesti jo je imel zaradi vračila navideznega dolga. V Sloveniji je za storitev: - kaznivega dejanja Zlorabe prostitucije (po čl. 175/I KZ-1) zagrožena zaporna kazen v trajanju od treh mesecev do petih let, - kaznivega dejanja Lahke telesne poškodbe… »

GROŽNJE, UDARCI IN PROSTITUCIJA V PORTOROŽU: Tako je državljan Kosova zlorabljal partnerko, Ukrajinko

Regional 30.05.2023
Koprski kriminalisti so kazensko ovadili 24-letnega državljana Kosova, ki mu očitajo več kaznivih dejanj zoper 22-letno zunajzakonsko partnerko iz Ukrajine, tudi zlorabo prostitucije, lahke telesne poškodbe in nasilje v družini. Preiskovalni sodnik v… »

Koprski kriminalisti zaradi nasilja in zlorabe prostitucije obravnavali 24-letnika

SiolNET 30.05.2023
Kriminalisti s Policijske uprave Koper so pred dnevi obravnavali kazniva dejanja zlorabe prostitucije, nasilja v družini in povzročitve lahkih telesnih poškodb. Obtoženi je 24-letni državljan Kosova. V začetku letošnjega leta naj bi z grožnjo in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem