Povezane novice

Olimpijo okrepil branilec iz slovaškega podprvaka

RTV Slovenija 30.05.2023
Nogometaši Olimpije so v svoje vrste dobili prvega novinca pred novo sezono. Novi član državnih in pokalnih prvakov je postal 24-letni osrednji branilec Ahmet Muhamedbegović iz Avstrije, po rodu iz Bosne in Hercegovine. V Ljubljano se je preselil kot… »

Prvaki s prvo okrepitvijo

SiolNET 30.05.2023
"V zmajevo gnezdo prihaja 24-letni Ahmet Muhamedbegović," so prek družbenih omrežij sporočili iz ljubljanske Olimpije. Ta je po šampionski sezoni, v kateri je osvojila naslov državnih in pokalnih prvakov, že doživela nekaj velikih sprememb. Na… »

Predsednik Olimpije ostro nad Španca: Riera ni pri zdravi pameti

SiolNET 30.05.2023
Španski trener Albert Riera se je od Olimpije poslovil z dvojno krono. Že pred časom se je govorilo o tem, da je Riera prekinil komunikacijo s predsednikom kluba Adamom Deliusom in poslovnim direktorjem Igorjem Barišićem, kar je Delius potrdil v… »

Predsednik Olimpije udaril: "Oprostite, toda Albert ni pri zdravi pameti!"

Zurnal24 30.05.2023
Šef ljubljanskega kluba je brez dlake na jeziku spregovoril o španskem trenerju Albertu Rieri. Španski trener Albert Riera se je od Olimpije poslovil z dvojno krono. Že pred časom se je govorilo o tem, da je Riera prekinil komunikacijo s predsednikom… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem