Povezane novice

Povprečna družina bo plačevala 7,5 evra več na mesec

Primorske 31.05.2023
Vodarina in kanalščina se bosta podražili tudi v občini Miren-Kostanjevica. Nove cene bodo začele veljati z junijem, povprečno gospodinjstvo, priključeno na javno kanalizacijo, pa bo plačevalo 53,35 evra na mesec, 7,5 evra več kot doslej. Cene v… »

Drugi mandat za Koprčana

Primorske 31.05.2023
Na volilni skupščini je bil za predsednika Balinarske zveze Slovenije (BZS) ponovno izbran Koprčan Primož Marinko. Delegati območnih balinarskih zvez so izvolili tudi člane izvršnega odbora BZS, nadzornega odbora, predsednike komisij in… »

Čakanja v vrstah dovolj, predlog nove ureditve zdravstva

Primorske 31.05.2023
Kljub milijonom za skrajševanje čakalnih vrst se te še daljšajo. So zasebni zdravniki rešitev ali del problema? SLOVENIJA > Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ) je konec tedna objavil poročilo o stanju na področju čakalnih dob v zdravstvu… »

Delal za preživetje kluba, tudi za ceno trenerskega potopa

Primorske 31.05.2023
Pred Gorico se je od prve nogometne lige že poslovil sežanski Tabor, ki je med elito igral štiri sezone, skoraj polovico časa ga je vodil Dušan Kosić. Ljubljančan, ki je v igralski karieri pretežno igral za Olimpijo, je šel skozi težko klubsko… »

Preprodajalci na občinski zemlji počnejo, kar se jim zljubi

Primorske 31.05.2023
Sezonska tržnica Loreto ob regionalni cesti na Belvederju je bila včeraj zaprta, prodaja na bližnjih dveh nezakonitih stojnicah pa je cvetela. Češnje so šle za med, naj so jih pripeljali iz še tako oddaljenih hladilnic tuje velegrosistične… »

Jušić je potrdil, da se bo prijavil na natečaj

Primorske 31.05.2023
Tri mesece po imenovanju Senada Jušića za začasnega generalnega direktorja policije je ministrstvo včeraj objavilo posebni javni natečaj, s katerim bo iskalo prvega moža slovenske policije. Kandidati morajo prijavi priložiti tudi vizijo prednostnih… »

Županov človek stopil iz sence facebooka v občinsko upravo

Primorske 31.05.2023
Javnost je doslej Ivana Hrkmana poznala zgolj kot administratorja facebook skupine Občani za občino Piran, v kateri so se večinoma ukvarjali s seciranjem lika in dela prejšnjega piranskega župana Đenia Zadkovića. Ko je Andrej Korenika najavil… »

Dotrajano športno dvorano bo v Postojni končno nadomestila nova

Primorske 31.05.2023
“Postojnska občina ima največ parketnih dvoranskih površin na prebivalca v Sloveniji in vse so polno zasedene, kar me zelo veseli. Ta dvorana je zato več kot dobrodošla,” je župan Igor Marentič pozdravil projekt gradnje nove športne dvorane… »

Vipavska dolina - prestolnica turnirjev na prostem

Primorske 31.05.2023
Vipavska dolina je te dni središče turnirskega dogajanja v malem nogometu. Konec tedna sta napolnila turnirja v Budanjah in Ajdovščini, danes se v Šempetru nadaljuje liga Vitrum, jutri pa bo v Kamnjah že peti Tinetov memorial. Osrednji dogodek je… »

Roparji zaradi rolexa Tržačanu sledili v Sežano

Primorske 31.05.2023
Roparski pohodi, med katerimi so člani pisane mednarodne združbe napadali žrtve, ki so se jim na rokah svetile prestižne ure znamke rolex, so se končali. Tržaškim kriminalistom so pri zbiranju dokazov s ključnimi informacijami pomagali koprski… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem